رهاسازی ۱۲ هزار خودرو در کردستان به همت راهداران
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کردستان گفت: حدود ۱۲ هزار خودرو در جریان بارش های امسال در سطح استان به همت راهداران رهاسازی شدند.
شهرام شکری اظهار کرد: بارش برف امسال در فصل زمستان منجر به مسدود شدن راه های اصلی و روستایی بسیاری در کردستان شد که با برنامه ریزی های پیش بینی شده راهداری استان زمینه بازگشایی مسیرها را با دستگاه های برفروبی فراهم کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان افزود: در جریان برفروبی محورهای اصلی و فرعی استان ۱۲ هزار خودرو نیز طی بارش های اخیر توسط راهداران رهاسازی شدند.
وی یادآور شد: ۴۰۰ دستگاه برفروبی و ۵۰۰ راهداری به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول انجام عملیات برفروبی بودند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان اذعان کرد: در جریان شدت بارش برف در اوایل دی ماه زمینه استفاده از تجهیزات و ماشین آلات استانهای همجوار نیز فراهم شد تا با برفروبی مسیر زمینه تردد رانندگان تسهیل شود.
شکری عنوان کرد: از زمان آغاز بارش های امسال تاکنون ۱۱۶ هزار کیلومتر باند از راه های استان برفروبی و نمک پاشی و ۳۰ هزار تن ماسه و نمک هم در سطح جاده های استان توزیع شده است.
وی با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید از روز گذشته در استان، از رانندگان خواست از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و در صورت لزوم از تجهیزات ایمنی همچون زنجیر چرخ برای تردد در جاده ها استفاده ببرند.