| کد خبر ۳۰۶۷۱۹
کپی شد

بهره‌ برداری از ۲۲ باب مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌ راهی در نیمه نخست ۱۴۰۴

مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌ گذاری و تأمین مالی سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ ای از افتتاح و بهره‌ برداری ۲۲ باب مجتمع خدماتی -رفاهی بین‌ راهی جدید در ۶ ماهه نخست سال جاری با سرمایه گذاری ۱.۲ همت خبر داد.

بهره‌ برداری از ۲۲ باب مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌ راهی در نیمه نخست ۱۴۰۴
تین نیوز |

محمد حجارزاده گفت: در حال حاضر، ۱۱۴۲ مجتمع خدماتی - رفاهی بین راهی در سطح شبکه راه های کشور در حال ارائه خدمات رفاهی و خدمت رسانی به کاربران جاده ای و هموطنان هستند.

به گزارش تین نیوز  به نقل از روابط  عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای،  مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه گذاری و تأمین مالی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به پراکندگی جغرافیایی مراکز خدماتی و رفاهی در سطح جاده های کشور، بیان کرد: در حال حاضر به طور میانگین در هر ۲۷ کیلومتر از آزادراه ها، ۴۲ کیلومتر از بزرگراه ها و ۶۳ کیلومتر از راه های اصلی، یک مجتمع خدماتی - رفاهی بین راهی فعال است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه گذاری و تأمین مالی خاطرنشان کرد: در مقایسه با تعداد و حجم تردد ناوگان سنگین حمل کالا در محورهای شریانی کشور، تعداد تیرپارک های منفرد موجود در سطح جاده ها به دلیل عدم توجیه پذیری اقتصادی، اندک و ناکافی است.

حجارزاده افزود: بر این اساس، پیشنهاد مشترکی با دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای به منظور رفع این مشکل تهیه شده است که در صورت استقبال، موجب ایجاد تحول در عرصه خدمات رسانی تیرپارک ها خواهد شد.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم این زیرساخت ها بر بهبود کیفیت خدمات جاده ای، تصریح کرد: برندسازی و ایجاد زنجیره ای مجتمع های خدماتی - رفاهی و تیرپارک ها جزو برنامه های کلان سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای بوده و از این رو مدیران کل استانی باید اهتمام ویژه ای نسبت به جذب سرمایه گذاری در این حوزه داشته باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.