افتتاح ۸ پروژه شاخص اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس همزمان با هفته دولت
آیین افتتاحیه ۸ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس و دیهوک همزمان با هفته دولت ۱۴۰۴ برگزار شد.

همزمان با هفته دولت، ۸ پروژه عمرانی-راهداری شهرستان طبس با حضور محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی، نصیری نماینده حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی، اشرفیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس، اسداله جلال زاده مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی و رئیس اداره طبسو جمعی از مدیران استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، در طی این مراسم، پروژه روکش آسفالت ۱۱ کیلومتر از محور شریانی طبس-یزد به نیابت از ۷ پروژه دیگر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس افتتاح شد.
اسداله جلال زاده مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی در این مراسم بیان داشت: ۸ پروژه با اعتبار ۹۴۰ میلیارد ریال در بخش مرکزی شهرستان طبس اجرایی شده است.
وی جزئیات پروژه های به اجرا درآمده در بخش مرکزی شهرستان طبس را شامل اجرای روکش آسفالت ۱۱ کیلومتر از محور مواصلاتی طبس-یزد ، ۶ کیلومتر از محور مواصلاتی طبس-دیهوک و ۴ کیلومتر از محور جاده ای طبس_ بشرویه، اصلاح نقاط پرحادثه،تعریض راه و ایمن سازی محورطبس-اصفهان ، اصلاح شیب شیروانی در محورهای طبس- دیهوک و طبس- بشرویه، اجرای رادیه و برید آبنماها و بهسازی محورهای روستایی خراوان و سه راهی جعفرانی_ رباط خان_ سه راهی یزد و ایمن سازی نقاط پرتگاهی و پل های محور مواصلاتی طبس-یزد برشمرد
وی یادآور شد طی این مراسم یک دستگاه ماشین آلات راهداری به ناوگان راهداری شهرستان طبس الحاق شده است.