| کد خبر: 264321 |

ارائه آموزش های نوین و حرفه ای رانندگان از اولویت های مهم سازمان راهداری

سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از آموزش سنتی رانندگان عبور کرده و ارائه آموزش های نوین و حرفه ای به رانندگان از اهداف مهم این سازمان است و استفاده از ظرفیت ایرو در مقوله آموزش حائز اهمیت است.

تین نیوز

سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از آموزش سنتی رانندگان عبور کرده و ارائه آموزش های نوین و حرفه ای به رانندگان از اهداف مهم این سازمان است و استفاده از ظرفیت ایرو در مقوله آموزش حائز اهمیت است.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، داریوش امانی در نخستین همایش علمی-تخصصی مشترک با اتحادیه حمل و نقل بین المللی اروپا (IRU) که در مرکز توسعه آموزش، مطالعات و نوآوری این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: کشور ایران دارای مزایای ویژه ای بوده و از دیرباز با قرار گرفتن در جاده ابریشم و مسیر ترانزیت، نقشی پیونددهنده برای کشورها دارد.

وی عنوان کرد: از مجموع ۲۲۰ هزار کیلومتر شبکه راه های کشور، قریب به ۶۰ هزار کیلومتر راه های اصلی، ترانزیت و شریان های اصلی هستند و بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل از طریق جاده ها انجام می شود.
وی با اشاره به این که استفاده از کریدورهای بین المللی شناخته شده و ایجاد راهگذرهای بین المللی جدید در دستور کار است، استفاده مطلوب از ظرفیت ترانزیت کشور را از اولویت های کاری سازمان برشمرد.
به گفته امانی، در کشورمان در حال حاضر ۲۶ پایانه مرزی فعال وجود دارد که نقش مؤثری را در افزایش ترانزیت کالا بر عهده دارند.
وی تأکید کرد: برگزاری نشست سه جانبه رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای (ایرو) و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، بستر مناسبی را برای استفاده از ظرفیت «ایرو» در حوزه آموزش را فراهم آورده، تا با آموزش حرفه ای رانندگان از خدمات آن ها در سطح بین المللی استفاده شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برنامه اجرایی همکاری با ایرو تدوین کرده که شامل سرفصل های متعددی در انتقال و تخلیه بار از مرزها به گمرکات داخلی، ارتقاء ترانزیت بین المللی در شاخه جنوبی کریدور غرب به شرق تحت صحابت تیر، ترویج حمل و نقل روان، توسعه راهگذرهای حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب و خلیج فارس-دریای سیاه است.
وی، تجاری سازی راه گذرهای اسلام آباد تهران ، استانبول، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان، پیاده سازی نظام هماهنگ عبور سریع کانتینرهای تحت صحابت تسر، تسریع خدمات مرزی، مساعدت به کشورهای منطقه در عضویت و اجرای کنوانسیون تیر و ایجاد کارگروه دائمی نظارت بر اجرای برنامه اقدام و بحث در مورد مسائل نوظهور را از دیگر اهداف همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با ایرو برشمرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، از دیگر اهداف برگزاری این نشست سه جانبه را استفاده از تجارب بین المللی، به روزرسانی اطلاعات و ارائه آموزش های کاربردی و اثرگذار به رانندگان عنوان و ابراز امیدواری کرد در کمیته ایمنی و آموزش همکاری های مطلوبی با ایرو صورت پذیرد و از تجارب بین المللی دیگر کشورها استفاده شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.