بازدید سایت : ۳۴۶۸۷
| کد خبر ۳۰۱۲۲۰
کپی شد

◄ پیامدهای ناهماهنگی تشکل های صنفی برای مسافران و رانندگان اتوبوس/ احتمال شکستن نرخ بلیط توسط برخی شرکت ها

تعامل نداشتن و هماهنگ نبودن انجمن های صنفی بخش حمل و نقل مسافری جاده ای می تواند پیامدهای جدی و متعددی برای مسافران، رانندگان و شرکت های حمل و نقل به دنبال داشته باشد.

پیامدهای ناهماهنگی تشکل های صنفی برای مسافران و رانندگان اتوبوس/ احتمال شکستن نرخ بلیط توسط برخی شرکت ها
تین نیوز |

کسانی که از ابتدای تیر ماه قصد استفاده از اتوبوس برای انجام سفر را داشته اند، احتمالا به طور عینی با قیمت های متناقض بلیط اتوبوس مولجه شده اند.

به گزارش تین نیوز ، این موضوع ناشی از دستور العمل های متفاوتی بود که تشکل های صنفی مرتبط با حمل و نقل جاده ای مسافری ابلاغ کرده بودند.

تشکل های صنفی، یک روز از افزایش نرخ بلیط اتوبوس از اول تیر ماه خبر دادند و  روز دیگر از اعمال افزایش کرایه اتوبوس از ۱۶ تیر ماه و یک   روز هم کلا موضوع را فعلا  منتفی اعلام کردند .

در نهایت هم گویا انتظار تشکل ها این است که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به عنوان متولی دولتی این صنف  وارد میدان شده و حرف آخر را بزند.

تمام این موضوعات نشان داد که تشکل های فعال در بخش حمل و نقل مسافری جاده ای  هماهنگی و  تعامل لازم را با یکدیگر ندارند که البته این موضوع در مورد حمل و نقل  جاده ای کالا هم صدق می کند.

اما از نظر کارشناسانی که موضوعات مرتبط با تشکل های کارگری و کارفرمایی را دنبال می کنند،  تعامل نداشتن و هماهنگ نبودن  انجمن های صنفی بخش حمل و نقل مسافری جاده ای می تواند پیامدهای جدی و متعددی برای مسافران، رانندگان و شرکت های حمل و نقل  به دنبال داشته باشد.

تنها یکی از مهم ترین مشکلاتی که در نتیجه این عدم تعامل به وجود می آید   کاهش اعتماد عمومی و احتمالاً نارضایتی نسبت به خدمات حمل و نقل است.

کارشناسان معتقدند در صورتی که انجمن های صنفی نتوانند به صورت هماهنگ عمل کنند، ممکن است نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها دشوار شده  و رسیدگی به شکایات مسافران به درستی صورت نگیرد.

در عین حال، نبود تعامل مناسب موجب   می شود انجمن ها نتوانند با صدایی واحد از حقوق صنفی رانندگان و شرکت های حمل و نقل دفاع کنند؛ در نتیجه خواسته های صنفی به درستی به دولت یا نهادهای مربوط منتقل نمی شود.

به گفته کارشناسان، همچنین در نبود هماهنگی، استاندارد مشخصی برای ارایه خدمات حمل و نقلی  وجود نخ‌اهد داشت که  این مسئله موجب می شود کیفیت خدمات  بسیار متغیر  باشد.

کارشناسان ‌همچنین می گویند: در غیاب هماهنگی و وحدت صنفی، رقابت ناسالم بین شرکت ها شدت می گیرد؛ به طور مثال شرکت ها ممکن است اقدام به دامپینگ (کاهش شدید قیمت ها) کنند که در نهایت منجر به کاهش کیفیت خدمات و ضرر همگانی می شود.

به گزارش تین نیوز، در نهایت با این توضیحات می توان گفت  تعامل منسجم و هدفمند بین انجمن های صنفی حمل و نقل جاده ای، شرط لازم برای بهبود کیفیت خدمات، افزایش رضایت عمومی  و توسعه پایدار این بخش از حمل و نقل است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.