بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

◄ اعتراض رانندگان کامیون به تحمیل اضافه بار در بنگاه های باربری بستان آباد

تحمیل اضافه بار توسط بنگاه های حمل بار و صاحبان کالا به کامیون داران در بنگاه های باربری بستان آباد اعتراض رانندگان کامیون را به دنبال داشته است.

اعتراض رانندگان کامیون به تحمیل اضافه بار در بنگاه های باربری بستان آباد
تین نیوز |

تحمیل اضافه بار توسط بنگاه های حمل بار و صاحبان کالا به کامیون داران در بنگاه های باربری بستان آباد اعتراض رانندگان کامیون را به دنبال داشته است.

به گزارش تین نیوز، تحمیل اضافه بار به کامیون داران موضوع تازه ای نیست و این اجحاف هر از چندی از سوی اعضای این صنف به رسانه ها گزارش می شود.

به تازگی نیز جمعی از کامیون داران حاضر در پایانه بار بستان آباد ، با تماس با تین نیوز ضمن اعتراض به روندها و شرایط حاکم بر این پایانه باربری ، خواستار رسیدگی مسئولان سازمان راهداری به مشکلات خود شدند.

یکی از کامیون داران معترض در این باره به خبرنگار ما گفت: اعتراض ما به روند غیرقانونی و تخلف آمیزی است که در پایانه بار بستان آباد حاکم شده و متاسفانه مسئولان نیز یا از این مسائل بی خبرند یا چشم خود را به روی ستم و اجحافی که به قشر رانندگان کامیون وارد می شود، بسته اند.

وی در ادامه توضیح داد: بنگاه های باربری مستقر در این پایانه در یک حرکت کاملا هماهنگ به رانندگان کامیون اعلام می کنند باید اضافه بار (از 2 تا 4 تن) را حمل کنند بدون آن که در بارنامه آنها رقم واقعی بار ذکر شود.

این راننده کامیون افزود: وقتی به مسئولان باربری ها اعتراض می کنیم که حمل اضافه بار برخلاف قانون است و خطراتی برای خودرو و راننده ایجاد می کند، بی توجه به اعتراض های ما عنوان می کنند اگر بار را قبول نکنیم به ما بار نمی دهند و وقتی ما از حمل بار خودداری می کنیم متاسفانه برخی رانندگان حاضر می شوند این تخلف را انجام دهند و اضافه بار را قبول می کنند.

راننده کامیون دیگری نیز در گفتگو با خبرنگار تین نیوز با تایید این موضوع گفت: این کار منحصر به بنگاه های باربری بستان آباد نیست و متاسفانه در بسیاری از پایانه های حمل بار سراسر کشور عمومیت دارد. وی بیان کرد: کامیون های ما اغلب ظرفیت حمل 18 تا 22 تن بار را به صورت استاندارد دارا هستند اما بنگاه های باربری و صاحبان کالا تاکید دارند که باید 24 تا 26 تن بار بزنیم.

وی تصریح کرد: اضافه بار یک تخلف خطرناک به شمار می آید و اگر کامیون دچار سانحه شود، شرکت های بیمه به دلیل همین اضافه بار هیچگونه خسارتی را تقبل نمی کنند. ضمنا استهلاک کامیون و مصرف سوخت آن نیز افزایش پیدا می کند که به ضرر رانندگان کامیون است.

خبرنگار تین نیوز در تماس با یکی از بنگاه های باربری بستان آباد، صحت و سقم این موضوع را پیگیری کرد و صد البته مدیران این بنگاه تحمیل اضافه بار به کامیون داران را تکذیب کردند، اما تماس های مکرر کامیون داران با تین نیوز نشان می دهد، این اخبار و گزارش ها عاری از واقعیت نیست و مسئولان پایانه بستان آباد و مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای باید به سرعت به این موضوع رسیدگی کرده و نظارت خود را برای جلوگیری از این گونه تخلفات افزایش دهند.
 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • صلاح پاسخ

    سلام خدا کنه برنامه تناژ اجرا بشه خدایش خرج خیلی بالای ۴۰ تن سابق اجرا بشه