| کد خبر ۳۰۴۹۱۵
کپی شد

تیرپارک بیله سوار برای کامیون های ترانزیتی فعال است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: تیرپارک شهرستان بیله سوار برای پذیرش کامیون های ترانزیتی فعال است.

تین نیوز |
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: تیرپارک شهرستان بیله سوار برای پذیرش کامیون های ترانزیتی فعال است.

 

به گزارش  تین نیوز به نقل از ایمنا،  بهروز خلیلی در نشست بررسی روند فعالیت تیرپارک بیله سوار که اقدامات عمرانی آن به پایان رسیده است، اظهار کرد: تیرپارک بیله سوار برای پذیرش کامیون های ترانزیتی فعال است.

وی افزود: این مرکز با توجه به موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به مرز و سهولت رفت وآمد کامیون های ترانزیتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به لزوم توسعه زیرساخت های حمل ونقل استان اردبیل به ویژه در مسیرهای ترانزیتی گفت: ظرفیت ها و نیازمندی های این حوزه باید شناسایی شود تا در راستای جذب اعتبارات و تسهیلات برای به روزرسانی و ارتقای آن ها اقدام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.