بازدید سایت : ۹۷۰۰۴

می‌ گفتند نمی‌ توانید کشتی بسازید! اما ساختیم

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) با ارائه توضیحات کاملی از وضعیت ایزوایکو، گفت: مقررات حاکمیتی و قوانین ملی در صنعت دریایی باید مورد بازنگری قرار گیرد.

می‌ گفتند نمی‌ توانید کشتی بسازید! اما ساختیم
تین نیوز |

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) با ارائه توضیحات کاملی از وضعیت ایزوایکو، گفت: مقررات حاکمیتی و قوانین ملی در صنعت دریایی باید مورد بازنگری قرار گیرد. شورای عالی صنایع دریایی نشست های مقدماتی را تشکیل داده است و تلاش می شود قوانین دست و پا گیر در صنعت دریایی مورد توجه نمایندگان و دولت قرار گیرد.

 

به گزارش مارین نیوز، مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) یک منطقه ویژه اقتصادی در محدوده ای به مساحت یکهزار و ۱۰۰ هکتار در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس و در ساحل خلیج فارس ایجاد شده است.

ایجاد این مجموعه؛ با توجه به موقعیت طبیعی، جغرافیایی و برخورداری از حوضچه آرامش به مساحت ۳۸۰ هکتار و همچنین برخورداری از تسهیلات قانونی منطقه ویژه به منظور توسعه صنعت و تجارت در محدوده صنایع کشتی سازی و صنایع فراساحل و سازه های دریایی و همچنین صنایع پایین دستی و ایجاد کارخانه های مرتبط با حوزه کشتی سازی و تامین منافع اقتصادی، اجتماعی، منطقه ای، ملی و استفاده از آخرین فن آوری های مرتبط در راستای افزایش تولید و اشتغال پایدار بوده است.

دکتر سلمان ضربی مدیرعامل این مجتمع با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز بندرعباس اظهار کرد: ایزوایکو قبل از دولت سیزدهم ۱۲۶ میلیون دلار بدهی بانکی داشت که پرداخت آن در توان ایزوایکو و سازمان گسترش به صورت یک جا نبود، واحد حقوقی بانک ملت با اجراییه ثبت برای تعطیلی کارخانه و فروش ماشین آلات به این مجتمع مراجعه کرده بود.

مدیرعامل مجتمع ایزوایکو و صنایع فراساحل ایران ابراز کرد: مهلت ۲ هفته ای از بانک ملت گرفته شد و خوشبختانه در همین مهلت، آیت الله رئیسی، رئیس جمهور در سفر به اردبیل اعلام کرد که هیچ بانکی حق تعطیلی کارخانه ها را ندارد.

ضربی گفت: رئیس قوه قضاییه هم این را مورد تأیید و مورد تأکید قرار داد و در نتیجه بانک ملت ایزوایکو را به مذاکره دعوت کرد و با پیگیری ها و مذاکره های بسیار، سود این بدهی از ۲۲ درصد به چهار درصد کاهش یافت.

وی ابراز کرد: با حمایت دولت و پیگیری هایی که انجام دادیم ۴۴ و هفت دهم میلیون دلار به بانک ملت پرداخت شده و زمین های مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل از رهن این بانک خارج شده است.

مدیرعامل ایزوایکو بیان کرد: این مجتمع یک بدهی ۴۵ میلیارد تومانی هم به بانک ملت داشت که همه حساب ها را مسدود کرده بود و عملا کار کردن با مشکل مواجه بود.

ضربی اشاره کرد: برای تمامی جرایم بخشودگی گرفته شد و اوایل امسال ۲۵ میلیارد تومان پرداخت و تعهد حذف شد و اکنون تنها ۲ بدهی بانکی وجود دارد.

وی افزود: یک بدهی به بانک توسعه اسلامی برای ساخت حوضچه های خشک و تجهیزات آن بوده که جاری است و در پرداخت ها تأخیر وجود دارد که هنوز حقوقی نشده است، بدهی دیگری هم به بانک ملی است که تلاش می شود این موضوع هم حل شود.

عبور از بدهی های مالیاتی

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ابراز کرد: اکنون مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران بدهی مالیاتی نداشته و چالشی هم با تأمین اجتماعی ندارد.

ضربی اشاره کرد: کشتی سازی و صنایع فراساحل می تواند مفاصاحساب و ضمانت نامه بگیرد که این امکان به دلیل بدهی های سنگینِ گذشته وجود نداشت، مسلما زمانی که نتوان ضمانت نامه گرفت نمی توان کار و پروژه گرفت که این مشکل نیز حل شده است.

رسانه ها در پی حقیقت هستند

وی در بخش دیگری گفت: همه رسانه ها اصولاً در پی حقیقت بوده و حق را دنبال می کنند و باید از معدود افرادی که جهت دار اخبار یا تیتری را انتخاب کرده و منتشر کنند بگذریم. نمیخواهیم وارد حاشیه شویم و از کار اصلی خود عقب بمانیم.

وی ادامه داد: مجتمع ایزوایکو هم دنبال انتشار حقایق در بستر جامعه بوده که اگر به حقیقت پرداخت بسیاری از مسایل حل می شود و اگر در جایی ضعفی وجود داشته باشد انتظار دارد گوشزد شود.

مدیرعامل ایزوایکویی اضافه کرد: گاهی ممکن است در درون ساختاری که مشغول به فعالیت هستیم متوجه مسایل و ایرادها نشویم که رسانه ها خصوصا ایرنا به عنوان قدیمی ترین خبرگزاری رسمی کشور می تواند در شناسایی این ها و راه های بهبود و رفع این مشکل ها و تبدیل آن ها به بهره وری کمک کند.

برنامه راهبردی ایزوایکو تدوین شده است

ضربی اشاره کرد: برنامه راهبردی پنج ساله مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل تدون شده که در آن ۱۰ بند اصلی که از کف کارگاها استخراج شده گنجانده شده است.

وی افزود: یکهزار و ۲۰۰ مورد گزارش از کارگاه ها استخراج، بررسی، پایش و تحلیل شد تا این ۱۰ بند حاصل شود.

مدیرعامل ایزوایکو خاطر نشان کرد: این بندها معضل های صنایع دریایی کشور هم است، مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران رسالت ملی هم دارد و صنعت دریایی باید در شان جمهوری اسلامی ایران و دولت مقتدر و مردمی باشد.

ضربی یادآور شد: بنابراین صنعت دریایی کشور هم باید مقتدر باشد، امکانات و ظرفیت های بسیاری در دریاها موجود دارد که باید از آن ها استفاده کنیم و از طرفی مقام معظم رهبری هم دستور داده اند که در دریاهای دوردست حضور داشته باشیم و حقوق خودمان استفاده کنیم و حق خود را از دریا ببریم.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که در این خصوص مورد بحث قرار داشت بستر سازی و شبکه سازی بود و یکی از نیازهای اصلی، رسانه است.

مدیرعامل ایزوایکو گفت: بنابراین در این سند به رسانه توجه شد و پیوستی هم باید برای آن نوشته می شد و از رسانه ها برای این منظور کمک گرفته می شد و جشنواره رسانه و صنعت دریایی در همین راستاست.

ضربی اضافه کرد: شاید جشنواره رسانه و صنعت دریایی که ایده آن از هشت تا ۹ ماه قبل شکل گرفت و برگزاری آن برای اولین بار، ضعف های بسیاری داشت، امید است این برنامه سال های بعد وسیع تر و با جمع بهتری از اصحاب رسانه برگزار شود.

مقررات حاکمیتی و قوانین ملی بازنگری شود

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقررات حاکمیتی و قوانین ملی در صنعت دریایی باید مورد بازنگری قرار گیرد، افزود: شورای عالی صنایع دریایی نشست های مقدماتی را تشکیل داده است و تلاش می شود قوانین دست و پا گیر در صنعت دریایی مورد توجه نمایندگان و دولت قرار گیرد.

ضربی ادامه داد: بستری به عنوان زیرساخت آماده شده که نیاز به پیوست قانونی حمایتی دارد، چرا کره جنوبی که همزمان با ما کار را آغاز کرده جلوتر است! و آمریکایی ها ۹۰ تا ۹۵ سال قبل قانونی مصوب کردند که براساس آن هر آمریکایی که می خواهد کشتی با پرچم آمریکا داشته باشد حتماً باید کشتی اش ساخت آمریکا باشد.

وی گفت: بنابراین تلاش داریم از دولتمردان و نمایندگان مجلس برای جاری شدن این قوانین کمک بگیریم.

می گفتند نمی توانید کشتی بسازید! اما ساختیم

مدیرعامل ایزوایکو اشاره کرد: کره جنوبی درون مخازن اولین کشتی ساخت خود را بتن ریزی کرد تا بتواند تعادلش را حفظ کند، همچنین زمانی که با تمام توان برای ساخت کشتی به رمانی رفت نتوانست آن را به سرانجام رسانده و نیمه تمام رها کرد.

ضربی گفت: اما بچه های ایران اسلامی در بندرعباس با وجود آنکه آلمانی ها می گفتند نمی توانید کشتی بسازید، کشتی ساختند و اولین کشتی ساخت ایران بهترین کشتی جمهوری اسلامی ایران است.

وی اشاره کرد: این ادعا را معاون فنی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دارد و کشتی هم خدمات تعمیراتی و نگهداری خود را از ایزوایکو می گیرد.

ایزوایکو تعهد دوره ساخت را می پذیرد

ضربی گفت: استکبار با ما سر جنگ دارد و ملت ایران را در محاصره اقتصادی قرار داده است، بنابراین همه کسانی که ظرفیت دارند باید پای کار آیند، به تنهایی نمی توان کارها را پیش برد.

ضربی اشاره کرد: قبل از این اعلام نشده تعهد دوره ساخت را می پذیریم و جریمه ها را پذیرفته و حاضریم پرداخت کنیم.

مدیرعامل ایزوایکو گفت: امروز کشتی خارجی در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران درحال تعمیر است که قرارداد آن ۲۲ روزه است اما ۱۶ روزه کار آن خاتمه می یابد و جمعه یاردِ کشتی سازی را ترک می کند و راهی دریا می شود.

وی ادامه داد: این ظرفیت وجود دارد و اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی اگر مورد توجه قرار گیرد و گروهی برای مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ظرفیت ایجاد کرده و این مجتمع هم برای آن گروه ظرفیت ایجاد کرده و هم افزایی وجود داشته باشد قطعاً نتیجه حاصل می شود.

کشور به ۱۵ میلیارد دلار توسعه ناوگان کشتیرانی نیاز دارد

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران خاطر نشان کرد: ناوگان کشور بنابر اعلام رسمی مدیرعامل نفت کش و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱۲ میلیارد دلار نیاز توسعه ناوگانی دارد، بخش خصوصی چهار تا پنج میلیارد دلار نیاز توسعه ناوگانی دارد.

ضربی اشاره کرد: بنابراین کاری باید در حدود ۱۵ میلیارد دلار در مدت پنج تا ۱۰ سال آینده انجام شود و اگر انجام نگیرد پنج سال آینده بخش بزرگی از ناوگان های ملی کشور از رده خارج می شوند.

وی افزود: کشتی رانی های اصلی و صاحب نام جهان کشتی های بالای ۱۵ سال ساخت را به دلیل افزایش هزینه های بیمه ای، نگهداری و مصرف سوخت به کار نمی گیرند.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت: ایران که جزو برترین های جهان بوده و باید به این موضوع توجه کرده و ناوگان را نوسازی و بهسازی کند و این ظرفیت هم در کشور وجود دارد، اکنون منتظر چه روزی برای سفارش گذاشتن هستیم.

ضربی افزود: برنامه ساخت کشتی در همه جای دنیا بلند مدت است و شرکت های هیوندایی یا دوو کره جنوبی که هفته ای یک کشتی تحویل می دهند قرارداد این ها را ۲ سال قبل بسته اند.

وی ابراز کرد: طی ۱۰ سال گذشته که امکان سفارش ساخت کشتی به خارج از کشور وجود نداشت، می شد با ظرفیت ایزوایکو حداقل ۲۰ کشتی ساخت که متوسط سن ناوگان را به ۱۵ تا ۱۶ سال کاهش می داد.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل خاطر نشان کرد: اکنون متوسط سن ناوگان کشور ۲۰ سال است که بسیاری از کشتی هایی که در خطوط کشتیرانی استفاده می شوند به دلیل سن بالا، بهره روی پایینی دارند.

ضربی ادامه داد: کشتی سه هزینه اصلی دارد که شامل پرسنلی، سوخت و نگهداری است، نمودار هزینه سوخت و نگهداری در کشتی های دارای سن بالا به شدت افزایش می یابد.

طرح توسعه مجتمع کشتی سازی

وی اشاره کرد: طرح توسعه کشتی سازی وجود دارد و حوض های خشک در پسکرانه کارگاه ها دارد که به دلیل کمبود اعتبار این طرح در پنج سال گذشته متوقف شده است.

مدیرعامل ایزوایکو بیان کرد: اکنون این طرح به روز اوری شده و در ۲ ماه گذشته تحویل سازمان گسترش شده و این سازمان در کمیته سرمایه گذاری درحال بررسی آن است.

ضربی ابراز کرد: با ۲ شرکت خارجی هم مذاکره هایی درحال انجام است و یکی از این شرکت ها به تازگی شیپ یاردی را در چین خریداری کرده که با استفاده از آن تولید و تعمیر کشتی انجام می دهد.

وی اشاره کرد: مذاکره هایی با این شرکت درجریان است تا در سفر وزیر صمت به آنجا بتوان تفاهمنامه ای امضا کرد که این کمک خوبی خواهد بود.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران ابراز کرد: ۱۵ میلیارد دلار مبلغ کمی برای صنعت نیست که باید در مدت محدود هزینه کرد، این به زیرساخت متناسب نیاز دارد.

ضربی ابراز کرد: باید بر روی حوض ها چرثقیل دروازه ای ساخته شود که بخشی از تجهیزات آن وجود دارد و در تلاش هستیم این کار را آغاز کنیم.

بهسازی منابع انسانی مورد توجه است

وی همچنین خاطر نشان کرد: بهسازی منابع انسانی مورد توجه است و طرح طبقه بندی مشاغل پس از ۱۴ تا ۱۵ سال درخواست اجرایی و به طور متوسط ۲۰ درصد حقوق همکاران در ماه های اخیر افزایش داده شد.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل بیان کرد: این کارها در سایه تولید شدنی است و باید درآمد ایجاد کرد تا حقوق پرداخت شود، امروز حداقل چالش نیروی انسانی در مجتمع ایزوایکو وجود دارد.

وی افزود: اگر یک ماه حقوق کارگر با تأخیر پرداخت شود یعنی پنج درصد آن کسر شده، تلاش شده در تاریخ مشخصی حقوق پرسنل و کارگران پرداخت شود تا خانواده ها بتوانند بر روی آن حساب کرده و برنامه ریزی داشته باشند.

ضربی اشاره کرد: اکنون میزان بازدهی کارگاه ها بدون اینکه نیروی انسانی تغییر کند ۲ برابر شده است، سال گذشته میزان تولید ۲۳ درصد رشد کرد و امسال هدف گذاری شده ۴۲ درصد افزایش تولید حاصل شود که در ۶ ماهه اول امسال هم میزان رشد تولید ۳۷ درصد بوده است.

سه کارخانه ایزوایکو درآمد مازاد دارند

 

مدیرعامل مجتمع ایزوایکو گفت: برای اولین بار به کارفرماها اعلام می شود ظرفیت پر است و باید قرارداد برای چند ماه آینده بسته شود.

ضربی افزود: این درحالی است که زمانی با چراغ قوه دنبال کار می گشتیم اما امروز یارد شناورهای کوچک ایزوایکو تا دی ماه سال جاری امکان پذیرش ندارد و برای بعد از آن قرارداد منعقد می کند.

وی ابراز کرد: یارد شناورهای متوسط در گذشته چالش اصلی شرکت بود که امروز از لحاظ درآمدی مستقل شده و اکنون سه کارخانه از لحاظ عملیاتی و درآمدی، درآمد مازاد دارند و در هلدینگ هزینه می شود.

بدهی های تأمین اجتماعی پرداخت شده است

مدیرعامل ایزوایکو ابراز کرد: نتیجه این فعالیت ها کاهش بدهی های گروه ایزوایکو بوده به نحوی که ۱۱۰ میلیارد تومان بدهی به تأمین اجتماعی پرداخت شده که از گذشته باقی مانده است و هنوز هم بدهی وجود دارد که درحال پرداخت است.

ضربی ادامه داد: ۳۴ پرونده مالیاتی از ۱۰ سال قبل باز مانده بوده که با دارایی نشست های متعددی برگزار و تعامل شده و بخشودگی جرایم گرفته شد.

دردسر مسائل حقوقی ۲۰ ساله برای ایزوایکو

وی اشاره کرد: مذاکره هایی که در سال گذشته برای انعقاد قرارداد انجام شد به دلیل یک مساله حقوقی با کشتیرانی جمهوری اسلامی و مساله دیگری با شرکت نفت کش نهایی نشده، این مسایل به ۲۰ سال گذشته باز می گردد که هنوز حل و فصل نشده است.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت: مذاکره ها با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کافی است و این شرکت از بند حل اختلاف در قرارداد استفاده می کند، ۶ ماه بعد از انعقاد قرارداد باید این کار انجام می شد.

وی بیان کرد: مجتمع ایزوایکو شرکت دولتی است و به معاونت حقوقی دولت مراجعه و طرح موضوع می کند که در آنجا داور پیش بینی شده، رأی نهایی را صادر کند.

ضربی اشاره کرد: بدین ترتیب موانع کارهای بعدی برداشته می شود و هیچ دعوای حقوقی نباید مانع کارها شود، دولت هم این نظر را تأیید کرده که اختلاف های حقوقی مانع همکاری نمی شود.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کارهای خود را به شرکت پرشیا می دهد و همواره از آن ها خواسته شده آنجا را تقویت کنند و هم کارهای کشتی های بزرگ را به این مجتمع بدهند.

ضربی گفت: پرشیا برای کشتی های زیر ۲۰۰ متر است و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کشتی های بزرگ و ۳۰۰ متری و بزرگتر هم دارد.

تعامل ایزوایکو با شرکت ملی نفتکش مثبت بوده است

وی ابراز کرد: نوع تعامل ها با شرکت ملی نفتکش کاملاً مثبت و در چند سال گذشته پایدار بوده است، امسال ۲ کشتی غول پیکر به ایزوایکو آورده شد که یک کشتی ۲ تا سه روز زوتر از برنامه تعمیراتی یارد این مجتمع را ترک کرد.

وی افزود: کشتی بعدی هم که میعانات گازی و بنزین را حمل می کند و ۲۸ روزه تعمیرات ان انجام و یارد را ترک کرد درحالی که قرارداد آن یک ماهه بود.

مدیرعامل ایزوایکو ادامه داد: توافقی با شرکت ملی نفت کش انجام شده که کشتی غول پیکر نارون به درای داک مراجعه کند، سپس کشتی آرگو از این شرکت به درای داک مراجعه می کند. برنامه مجتمع ایزوایکو تا پایان سال مشخص شده است.

ایزوایکو به تعهدات خود پایبند است

ضربی بیان کرد: این شایعه شده که کشتی سازی و صنایع فراساحل به عمد به تعهدهای خود عمل نمی کند نادرست است، این صحبت و بحث کاملاً غیر اخلاقی و غیر منصفانه است.

وی ادامه داد: هر مدیری در هر جایگاهی دوست دارد بهترین عمل کرد را داشته باشد، خودم ایزوایکویی بوده و کار آموزی ام را در همین مجتمع گذرانده ام و نسبت به آن تعصب دارم.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ابراز کرد: فرزندم در این مجتمع رشد کرده و سال ها با خانواده ام در کمپ و اردوگاه کارگری آن زندگی کرده ام.

ضربی اشاره کرد: افتخار می کنیم دانش فنی که در ایزوایکو بدست آمده بود را در بخش دیگری از کشور بکار گرفته و خدمات ارزنده ای داده شد، برخی از همکاران این مجتمع در مقطعی به صدرا رفته و کشتی افراماکس اول به طول۲۵۰ متر در مدت ۲۶ ماه برای کارفرمای خارجی ساخته شد.

وی گفت: این جزو افتخارهای ایزوایکو است که نیروهای آن با همکاری همه ارکان صدرا این اقدام را انجام دادند، امروز به خانه اولیه خود برگشته و با شدت و علاقه کار می کنیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل اظهار کرد: طرح هایی که در بخش کشتی سازی ایزوایکو انجام می شود به جهت امکانات در صدرا قابل انجام نیست.

ضربی بیان کرد: ایزوایکو و صدرا ۲ شرکت همکار و رقیب بوده که رقابت مثبت می کنند و تلاش شان هم این است، تعامل و هم افزایی داشته و امکانات از همدیگر قرض می کنند و می دهند.

رکوردهای بی سابقه توسط ایزوایکو ثبت شد

وی اشاره کرد: ایزوایکو در سال گذشته چند رکورد داشته که در تاریخ کشتی سازی ها بی نظیر است، ۹۵ فروند شناور در سال گذشته داکت شد که اگر پرشیا را حساب کرد به ۱۴۰ فروند می رسد و سه ماهه آخر سال ۱۴۰۰ یاردهای ایزوایکو پر شده بود.

مدیرعامل ایزوایکو گفت: تناژ کاری از ۲۸ هزار تن به ۳۵ هزار و ۶۰۰ تن افزایش یافت و امسال برای اولین بار به ۵۰ هزار تن افزایش داده شد، زمان تعمیرات هم کاهش یافته است.

فروش ایزواکیو ۴۵ درصد رشد کرد

ضربی خاطر نشان کرد: سال گذشته فروش ایزوایکو ۴۵ درصد رشد کرد و درحالی که دلاری که شرکت های دولتی در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر مبنای آن عمل کرد درآمدی داشتند به قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه می شد و از طرفی هم خدمات از بازار آزاد دریافت می شود.

وی افزود: این در هزینه ها تأثیر گذار است و با وجود این، ۱۳ و هشت دهم درصد کاهش هزینه در ایزوایکو رخ داد.

بیشتر مدیران ایزوایکو بومی اند

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت: فردی در جایی اظهار نظری داشته و گفته مدیران بومی در ایزوایکو بکار گرفته نشده اند، که این حرف اشتباه بوده و اغلب مدیران بومی هستند.

ضربی ادامه داد: مدیر پشتیبانی یکی از یاردها نفر سوم و چهارم بود که به عنوان یکی از مدیران مجتمع منصوب شد، نیروی دیگر را با توجه به اینکه حقوق خوانده بود مدیر اداره کار و اجتماعی منصوب شده است که این ها بومی هستند.

وی اضافه کرد: اکنون برخی انتقاد می کنند که فلان مدیر همراه شما نیست، با جدیت می گویم تا زمانی که در راستای اهداف ایزوایکو کار می کند با این فرد کار می کنم.

مدیرعامل ایزوایکو یادآور شد: یک نفر مدیر مالی غیربومی برای حسابرسی مالی آورده بودم و سابقه دریایی دارد و در بوشهر کار کرده و مورد اعتماد است، زمانی که مدیر مالی مجتمع بازنشسته شد و تا زمانی که بتوان فردی را برای این جایگاه پیدا کرد این فرد را به عنوان مدیر مالی به کار گرفتیم. نباید در روند کار اخلال بوجود بیاید.

ضربی گفت: این فرد در حال حاضر به خوبی بر کارها تسلط دارد.

وی گفت: تنها خانواده های ۲ مدیر ایزوایکو در استان حضور ندارند یکی خودم و دیگری هم معاون اصلی شرکت که تنها پنجشنبه و جمعه ها که روزهای غیرکاری است به خانواده خود سر می زند و به جز زمانی که ماموریت باشد در شرکت حضور دارد.

مدیرعامل ایزوایکو بیان کرد: برنامه به گونه ای تنظیم شده که اگر ایشان در شرکت حضور نداشت من باید در شرکت باشم، ازطرفی باید توجه کنیم که همه کارفرمایان این مجتمع در تهران هستند.

شهرکی برای توسعه صنایع دریایی در ایزوایکو

ضربی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران برای توسعه صنایع همجوار برنامه داشته و تلاش دارد کارخانه هایی که می توانند زنجیره تولید را تکمیل کنند راه اندازی شود.

وی گفت: زمین برای تولید ورق های دریایی به یک شرکت فولادی تحویل شده است که درحال انجام کارهای مقدماتی است، با شرکت فولاد هرمزگان هم تفاهم شده در ایزوایکو پروفیل های دریایی تولید کند.

وی بیان کرد: این مجتمع درحال تلاش برای راه اندازی کارخانه تولید کابل دریایی است چون بخشی از تجهیزاتی که خریداری می شود کابل های دریایی است.

مدیرعامل ایزوایکو گفت: در زمینه مسیر دسترسی هم مانند راه آهن، با آمدن کارخانه فولاد که شاید بخواهند بخشی از ورق های خود را به داخل عرضه کنند و همچنین احداث ۲ مجتمع پالایشگاهی، احداث آن ضروری است.

وی یادآور شد: به عبارتی شهرکی در زمین ۳۴۵ هکتاری در درون مجتمع برای تکمیل زنجیره تولید اختصاص یافته است، همچنین مذاکره با یک کارخانه تولید رنگ درحال انجام است که این کارخانه ضمن تأمین نیازهای ایزوایکو، امکان صادرات به خارج از کشور هم برایش فراهم خواهد شد.

گفتنی است؛ ایزوایکو از طریق خلیج فارس به آب های بین المللی و از طریق بندرعباس با استفاده از راه های زمینی، ریلی و راه های هوایی به اقصی نقاط دنیا دسترسی دارد. حوزه فعالیتی ایزوایکو به دلیل نزدیکی با بنادر شهید رجایی و شهید باهنر که بیشترین واردات و صادرات کشور از این بنادر انجام می شود همانند یک گلوگاه راهبردی تلقی می شود و باتوجه به تردد هزاران شناور به صورت سالیانه در خلیج فارس می تواند علاوه بر کمک به ساخت انواع شناورها، کمک شایان توجهی در جهت تعمیرات شناورهای مختلف انجام دهد.

ایزوایکو طی این سال ها با طراحی و ساخت سکوهای نفت و گاز نقش خود را در کشور به اثبات رسانده؛ تا جایی که امروز به عنوان بزرگ ترین زیرساخت صنایع دریایی در کشور شناخته می شود و هم اکنون با دارا بودن سیستم های مختلف از آب گیری و به آب اندازی، توانایی ساخت و تعمیرات هر نوع شناوری در دنیا را دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.