بازدید سایت : ۲۴۱۹۲
| کد خبر ۲۹۷۰۱۷
کپی شد

سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است

معاون برنامه ریزی و سیاست گذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده که به میانگین جهانی نزدیک است.

سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است
تین نیوز |

معاون برنامه ریزی و سیاست گذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده که به میانگین جهانی نزدیک است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، وحید ماجد روز شنبه در چهاردهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران اظهار کرد: دستیابی به سطح مناسبی از رشد اقتصادی و ثبات اقتصاد کلان و بهبود محیط کسب و کار و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری برای تولید در گرو اتخاذ سیاست های مالی و مالیاتی درست است.

ماجد بیان کرد: نباید نقش تثبیتی و تخصیصی و توزیعی نظام مالیاتی را فراموش کنیم در حالی که بر تحقق درآمدهای مالیاتی دولت متعهد و معتقد به تحقق عدالت عمودی و افقی هستیم. اینکه ابزارهای سیاستی در اختیار سیاستمدار باشد و بتواند با اجرای آنها به سمت تولید سوق دهد، در این صورت است که می گوییم در تحقق عدالت موفق بوده است.

ماجد اضافه کرد: یکی از موفقیت ها در حوزه مالیاتی، افزایش سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی است که با ثبت میانگین هشت درصد به متوسط جهانی نزدیک شده است به طوری که ۷۰ درصد هزینه های جاری دولت از محل مالیات تامین می شود.

معاون وزیر اقتصاد با طرح این پرسش که آیا افزایش سهم مالیاتی از تولید ناخالص داخلی ستودنی است؟، پاسخ داد: اگر این کار در راستای رضایت شهروندان و افزایش کیفیت کالاهای عمومی باشد، موفق است.

وی گفت: وزارت اقتصاد به دنبال تامین منابع پایدار دولت از محل مالیات است آن هم با این شرط که فشار مالیاتی از محل تولید نباشد و هزینه های تولید را افزایش ندهد.

ماجد ادامه داد: با همکاری سازمان امور مالیاتی و سازمان بورس توانستیم بخشهای تولیدی را نسبت به آنچه در بخش های عمومی دولت بود، حمایت کنیم همچنین دنبال کاهش فعالیت های سوداگرانه و افزایش انگیزه تولید با ایجاد مالیات بر عایدی سرمایه(سی جی تی) هستیم تا منابع در اختیار مردم به سمت فعالیت های مولد برود.

این مقام مسئول در وزارت اقتصاد پایه دیگر مالیاتی را مالیات بر مجموع درآمد اشخاص عنوان کرد و افزود: رئیس جمهوری بر اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم تاکید دارد که مبتنی بر هوشمندسازی فعالیت های سازمان مالیاتی و ساده سازی صدور برگه های مالیاتی و تکمیل داده های پایگاه مالیات است زیرا استقرار نظام مالیاتی کارآ موجب رشد اقتصادی خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.