| کد خبر ۳۰۹۰۱۶
کپی شد

صنعت کشتی سازی ایران دوباره جان گرفت/ ساخت نخستین کشتی گردشگری شمال کشور

این طرح بزرگ، به عنوان یکی از پروژه های شاخص توسعه گردشگری دریایی، قرار است تا دهه فجر به بهره برداری برسد؛ و آغازگر فصلی تازه در سفر و تفریح دریا محور برای مردم شمال کشور باشد.

صنعت کشتی سازی ایران دوباره جان گرفت/ ساخت نخستین کشتی گردشگری شمال کشور
تین نیوز |

در حالی که سال ها گردشگری دریایی در شمال کشور در حد رؤیا باقی مانده بود، حالا مهندسان ایرانی در شرکت کشتی سازی «صدرای شمال» بهشهر، شناوری را که سال ها متروکه و غیرقابل تعمیر خوانده می شد، دوباره زنده کرده اند.

صبحی آرام و نم نم باران خورده در ساحل خزر، صدای چکش و جوشکاری از دل شرکت کشتی سازی "صدرای شمال" بلند است. میان انبوهی از ورق های فولادی، صدای فلز بر فلز می پیچد و بوی نم دریا با بوی روغن صنعتی در هم آمیخته است. مهندسان و کارگران در دل این هیاهو با دستانی پینه بسته و چشمانی امیدوار، مشغول بازسازی شناوری هستند که قرار است به زودی نامش در تاریخ گردشگری دریایی شمال ثبت شود؛ نخستین کشتی گردشگری کشور در آب های خزر.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.