تعمیرات اساسی ۶ فروند شناور در مجتمع بندری انزلی انجام شد
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان از تعمیرات اساسی و زیرآبی ۶ فروند شناور لایروب، یدککشی، راهنمابری و جستجو و نجات خبر داد.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان از تعمیرات اساسی و زیرآبی ۶ فروند شناور لایروب، یدککشی، راهنمابری و جستجو و نجات خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، بهرام زراعت طلب روز دوشنبه بیان کرد: تعمیرات انجام شده به منظور بهبود عملکرد و افزایش ایمنی شناورها انجام شده است؛ این شناورها نقش مهمی در حفظ آمادگی عملیاتی ناوگان دریایی استان دارند.
وی افزود: از سال ۱۴۰۳ تا اکنون تعمیرات اساسی و زیرآبی شناورهایی از جمله لایروب هاپر ساکشن یاسین، لایروب چنگکی مهاجر، بارج شهید خدادادی، راهنمابر قیام ۹، یدک کش گلزار و قایق ناجی ۱۴ با بهرهگیری از توان و دانش نیروهای متخصص و توانمند فعال در شرکت های طرف قرارداد این ادارهکل و داک یاردهای منطقه، تحت نظارت کارشناسان و مشاوران متخصص تجهیزاتی انجام شدهاست.
معاون فنی و مهندسی ادارهکل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: تعمیرات اساسی صورت گرفته روی شناورها شامل بررسی و در صورت نیاز بازسازی بخشهای موتوری، سیستمهای هیدرولیکی، برق و الکترونیک و سایر موارد مورد نیاز است تا عمر مفید شناورها افزایش یافته و کارکرد سیستمهای آن بهبود یابد.
زراعتطلب اضافه کرد: تعمیرات زیرآبی و نگهداری از بدنه شناورها نیز بررسی، ترمیم، مقاومسازی و رنگآمیزی قسمتهای مختلف شناور را شامل میشود، این تعمیرات به دلیل جلوگیری از خوردگی و آسیب به بدنه از اهمیت ویژهای در ایمنی برخوردار بوده و باید به صورت مدون و مستمر انجام شود.
وی اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تعمیرات اساسی و زیرآبی انجام شده طی سال گذشته سطح آماده به کار شناورهای ملکی این ادارهکل افزایش یافته است که بستری ایمن و مطلوب برای انجام عملیاتهای مختلف دریایی فراهم کرده است.
مجتمع بندری انزلی با سابقه ۳۰۰ ساله در عرصه حمل و نقل دریایی همواره مورد توجه بازرگانان و تجار کشور بوده است و امروز با ۱۷ پست اسکله و امکان تخلیه و بارگیری ۱۰ میلیون تن کالا در سال بزرگترین و مجهزترین مجتمع بندری ایرانی حاشیه دریای خزر محسوب می شود.
این مجتمع بندری یکی از پرسابقهترین، مهمترین و بزرگترین بنادر شمال کشور است که با قرار گرفتن در گذر تجاری بینالمللی از قبیل کریدور ترانزیتی بین المللی شمال - جنوب و تراسیکا (بهعنوان یکی از مسیرهای مهم عبوری برای حمل و نقل انواع محمولههای تجاری و شخصی شناخته میشود) و از دیرباز عهدهدار نقش برجسته در صنعت حمل و نقل دریایی با کشورهای حاشیه دریای خزر و اروپایی بوده است.