◄ زنگ خطر کمبود راننده کامیون و اتوبوس/ حمل و نقل جاده ای در معرض نابودی؟
یک فعال صنفی بخش حمل و نقل جاده ای نسبت به کاهش تعداد رانندگان اتوبوس و کامیون ( ناوگان سنگین) هشدار داد.

یک فعال صنفی بخش حمل و نقل جاده ای نسبت به کاهش تعداد رانندگان اتوبوس و کامیون ( ناوگان سنگین حمل و نقل جاده ای) هشدار داد.
به گزارش تین نیوز، رئیس و دبیر انجمن صنفی کارگری رانندگان ناوگان حمل و نقل مسافربری شهریار و ملارد در بخش نظرهای کاربران این شبکه خبری نوشت: رانندگان حمل و نقل عمومی هیچ حامی ندارند و وقتی بازنشسته می شوند تازه گرفتاری های زندگی و معشیت شان شروع می شود.
محسن رجبی افزود: به همین دلیل شاهد کاهش تعداد رانندگان اتوبوس و کامیون و به طور کلی رانندگان حمل و نقل عمومی هستیم.
خبرهای پربازدید و جنجالی روز را بخوانید:
◄ پولدار شدن صاحبان کامیون های فرسوده و میلیاردر شدن مالکان پرایدهای اسقاطی!
اصلاح قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی/ دریافت جایزه بر اساس میزان قانونمندی
وی عنوان کرد: شاهد این مدعا آن است که مهر ماه سال ۱۳۹۸ متقاضی دریافت کارت هوشمند رانندگی ۱۵ درصد بود اما در حال حاضر به دو الی سه درصد رسیده که این امر به معنی یک خطر کمبود راننده در بخش حمل و نقل عمومی جاده ای می باشد.
این فعال صنفی تاکید کرد: پرداخت حق بیمه ۲۷ درصدی در کنار هزینه های کارت سلامت، هزینه عدم اعتیاد، عدم پرداخت حق و حقوق توسط مالکان و شرکت های مربوطه به رانندگان اصلی و کمکی و مهمانداران اتوبوس های برون شهری از جمله دلایل کاهش متقاضیان رانندگی ناوگان عمومی است.
به گفته وی هزینه های تعمیرات، لوازم یدکی، لاستیک، روغن افزایش بیمه ثالث بدنه و غیره نیز ا زدیگر مشکلات این حوزه است.
او خاطرنشان کرد: مشکلات حمل و نقل جاده ای سال به سال، ماه به ماه، روز به روز افزایش می یابد بدون اینکه یک مورد برطرف یا رسیدگی شود.
قابل ذکر است، کمبود راننده ناوگان سنگین در حال حاضر به زنگ خطری برای حمل و نقل جاده ای تبدیل شده است به طوری که حتی برای سفرهای اربعین نیز این کمبود به طور واضحی نمود پیدا کرد تا جایی که معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از فراهم شدن امکان به کارگیری موقت رانندگان بازنشسته در طرح ملی جابجایی زائران اربعین خبر داد.
به گزارش تین نیوز، حمیدرضا شهرکی ثانوی به مدیران کل استانی راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور اعلام کرد؛ جهت ارایه خدمات حداکثری به زائران اربعین حسینی و با توجه به کمبود شدید راننده حرفه ای در بخش حمل و نقل عمومی جاده ای مسافری، به کارگیری موقت رانندگان بازنشسته در این طرح، بلامانع است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.