بازدید سایت : ۷۰۷۱۶
| کد خبر ۲۱۹۹۱۱
کپی شد

چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های جهش تولید است

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: چهار خطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های جهش تولید است.

چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های جهش تولید است
تین نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: چهار خطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های جهش تولید است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رضا خالقی در مورد آخرین وضعیت چهارخطه‌های استان اظهار کرد: بخشی از چهارخطه  و بزرگراه‌های در دست احداث استان ازجمله خرم‌آباد- بروجرد، بروجرد- توره  به بهره‌برداری رسیدند.

وی با بیان اینکه چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های اولویت‌دار  امسال استان است، افزود: در سفر اخیر وزیر به لرستان مصوب شد که این پروژه جزو پروژه‌های جهش تولید با تخصیص ۱۰۰ درصدی  پیگیری شود و امیدواریم بتوانیم تا پایان دولت تدبیر و امید به‌طور کامل به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: هدف سال جاری تکمیل ۱۷ کیلومتر چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت و زیر بار ترافیک بردن این محور است.

خالقی افزود: محور ازنا-شازند یکی دیگر از پروژه‌های استان است که ۱۱ کیلومتر آن خردادماه امسال افتتاح شد و ۷.۵ کیلومتر از سمت لرستان برنامه‌ریزی‌شده تا آبان ماه جاری به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: استان مرکزی نیز ۱۰ کیلومتر را تازه شروع کردند و با تامین اعتبار لازم از طریق ماده ۵۶ قول دادند تا پایان  سال به بهره‌برداری برسانند که درمجموع استان منتفع شود و این مهم  به چهارخطه شرق استان اضافه شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: محور دهلیز به نهاوند یکی دیگر از چهارخطه‌های استان است که ۱۱ کیلومتر از این محور مانده و تقریباً سه سال تعطیل بوده است اما از سال گذشته با تعویض پیمانکار کار در حال پیگیری است و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با تامین اعتبار به انجام برسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.