بازدید سایت : ۴۹۶۰۵
| کد خبر ۱۹۶۵۰۶
کپی شد

بهسازی و روکش آسفالت ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های لرستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از آغاز عملیات بهسازی و روکش آسفالت ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های این استان خبر داد.

بهسازی و روکش آسفالت ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های لرستان
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از آغاز عملیات بهسازی و روکش آسفالت ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های این استان خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، عباس شرفی شامگاه چهارشنبه در سخنانی اظهار داشت: همزمان با آغاز عملیات اجرایی و کلنگ زنی ۱۱۱ پروژه بازسازی و جبران خسارت سیل لرستان، ده ها پروژه بازسازی و بهسازی راه، احداث و تعمیر پل، نصب پل های فلزی بزرگ و ایمن سازی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: از مهمترین این پروژه ها می توان به آغاز بهسازی و روکش آسفالت ۱۵۰ کیلومتر از راه های استان اشاره کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، بهسازی و آسفالت محور خرم آباد- پلدختر به طول ۲۱ کیلومتر، نصب ۱۰ دستگاه پل بزرگ در سطح استان و آغاز احداث ۸۰ دستگاه پل کوچک را از دیگر پروژه های در دستور کار برشمرد و افزود: آغاز تعمیرات ۵۰ دستگاه پل در سطح استان،  خط کشی ۲۰۰۰ کیلومتر از راه ها، ایمن سازی ۶۰۰ کیلومتر از راه ها و ده ها پروژه دیگر نیز در دستور کار است.

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.