| کد خبر ۳۱۶۲۷۲
کپی شد

پایان عملیات بازسازی پل مختار / کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت

عملیات بازسازی پل مختار یاسوج که دو هفته پیش در اثر سیلاب تخریب شده بود، به پایان رسیده و کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت.

پایان عملیات بازسازی پل مختار / کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت
تین نیوز |

عملیات بازسازی پل مختار یاسوج که دو هفته پیش در اثر سیلاب تخریب شده بود، به پایان رسیده و کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد شنبه ۲۲ فروردین در آیین بازگشایی مسیر مسدود شده جاده کمربندی یاسوج و پل مختار گفت: نهم فروردین امسال بارش ۱۶۰ میلیمتری باران طی ۱۶ ساعت و حجم سیلاب باعث شد بخشی از پل مختار تخریب شود که بلافاصله عملیات اجرایی بازسازی آن آغاز شد. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در کمتر از دو هفته و با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار عملیات ترمیم پل مختار انجام گرفته است، ادامه داد: پروژه دیگری را با تمرکز بر ساماندهی رودخانه بشار برای این منطقه تعریف کرده‌ایم که در برنامه‌های طولانی مدت قرار گرفته و شامل پروژه‌های گردشگری و رفاهی هم می‌شود. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.