| کد خبر ۳۱۳۰۸۳
کپی شد

۱۵ هزار مورد تجاوز به حریم راه های مازندران شناسایی شد

مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای مازندران از شناسایی و برخورد با بیش از ۱۵ هزار مورد تجاوز به حریم راه های استان در ۱۰ ماهه امسال خبر داد.

۱۵ هزار مورد تجاوز به حریم راه های مازندران شناسایی شد
تین نیوز |

علی شقاقی روز جمعه در جلسه کارگروه حمل و نقل مازندران در ساری اعلام کرد: ساخت وسازها و فعالیت های غیرمجاز در حریم راه های استان به صورت مستمر توسط گشت های صیانت از حریم راهداری شناسایی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای مازندران افزود: در ۱۰ ماهه امسال، ۵۰۱ مورد برخورد با دستفروشان حاشیه راه، ۱۱ هزار و ۱۹ مورد جمع آوری تابلوها و بنرهای غیرمجاز، ۲۹ مورد انسداد راه های دسترسی غیرمجاز و سه هزار و ۳۰۰ مورد برخورد با ساخت وسازهای غیرمجاز در حریم راه های استان انجام شده است.

مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای مازندران با اشاره به ماده ۱۷ قانون ایمنی راه ها گفت: ایجاد هرگونه ساختمان، دیوارکشی و تأسیسات در شعاع ۱۰۰ متری از انتهای حریم راه ها و راه آهن ها و در کنارگذرهایی که وزارت راه و شهرسازی احداث یا نگهداری می کند، بدون اخذ مجوز قانونی، ممنوع است.

شقاقی با تأکید بر اهمیت ایمنی راه ها افزود: در صورت عدم برخورد با ساخت وسازهای غیرمجاز در حریم راه های استان، ایمنی تردد با چالش های جدی مواجه خواهد شد.

وی حفظ، حراست و پاکسازی حریم راه ها را نیازمند عزم جدی استانی و ملی دانست و گفت: تمامی دستگاه های ذی ربط باید خود را ملزم به اجرای قوانین و مقررات ایمنی راه ها بدانند

استان مازندران با بیش از ۲۳ هزار کیلومتر مربع مساحت و داشتن ۲۲ شهرستان و بیش از سه میلیون جمعیت یکی از پرجمعیت ترین مناطق ایران از لحاظ تراکم جمعیتی است و رتبه اول گردشگر پذیری کشور را دارد.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است. محور کرج - چالوس جزو شبکه های ارتباطی اصلی پایتخت به شمال کشور شامل استان گیلان و غرب استان مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی، جاذبه های تاریخی و کوتاه بودن مسافت در تمام فصول به ویژه نوروز با استقبال مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

محور کرج - چالوس حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر مربوط به کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است. برابر آمار ثبت شده روزانه به طور میانگین در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می کنند که در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد می رسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.