تعداد پله برقی های مترو به هزار و ۳۵۶ دستگاه رسید
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت : با بهره برداری رسمی از ایستگاه «سرباز وطن» در خط ۶ متروی تهران، تعداد ۱۰ دستگاه پله برقی جدید وارد مدار سرویس دهی شد و توان دسترسی مسافران به شبکه مترو افزایش یافت.
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت : با بهره برداری رسمی از ایستگاه «سرباز وطن» در خط ۶ متروی تهران، تعداد ۱۰ دستگاه پله برقی جدید وارد مدار سرویس دهی شد و توان دسترسی مسافران به شبکه مترو افزایش یافت.
به گزارش تین نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، هادی زند، افزود همزمان با شروع بهره برداری از ایستگاه سرباز وطن، ۱۰ دستگاه پله برقی به چرخه خدمت رسانی افزوده شد و با این اقدام، تعداد پله برقی های فعال در خط ۶ به ۲۴۹دستگاه و در مجموع خطوط هفت گانه به هزار و ۳۵۶ دستگاه رسید.
وی افزود: در حال حاضر هزار و ۳۵۶ دستگاه پله برقی فعال در ایستگاه های شبکه مترو روزانه به مدت حدود ۱۷ ساعت در اختیار مسافران شهر زیرزمینی قرار دارد. از این تعداد، ۱۸۰ دستگاه در خط ۱، تعداد ۱۳۲ دستگاه در خط ۲، تعداد ۲۸۷ دستگاه در خط ۳، تعداد ۲۱۲ دستگاه در خط ۴، تعداد ۳۱ دستگاه در خط ۵، تعداد ۲۴۹ دستگاه در خط ۶ و تعداد ۲۶۵ دستگاه در خط ۷ مستقر است.
زند در ادامه گفت: بیشترین تعداد پله برقی در میان خطوط مترو مربوط به خط ۳ است و در میان ایستگاه ها نیز، ایستگاه تئاترشهر با ۴۴ دستگاه پله برقی رکورددار است. همچنین کمترین تعداد پله برقی در خط ۵ قرار دارد که به دلیل زمینی بودن ایستگاه های این خط، نیاز کمتری به تجهیزات حمل ونقل عمودی وجود دارد.
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در پایان خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت تجهیزات دسترسی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت سفر، بهبود ایمنی و تسهیل تردد شهروندان دارد و این مسیر با تکمیل سایر ایستگاه ها و تجهیزات ادامه خواهد یافت.