| کد خبر ۳۲۰۱۰۳
کپی شد

فرودگاه مشهد تا ۷۲ ساعت پس از مراسم تشییع رهبر در آماده باش کامل است

​سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: فرودگاه بین المللی مشهد باید تا ۷۲ ساعت پس از پایان مراسم تشییع رهبر شهید در حالت آماده باش کامل باقی بماند.

فرودگاه مشهد تا ۷۲ ساعت پس از مراسم تشییع رهبر در آماده باش کامل است
تین نیوز |

سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: فرودگاه بین المللی مشهد باید تا ۷۲ ساعت پس از پایان مراسم تشییع رهبر شهید در حالت آماده باش کامل باقی بماند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مرتضی دهقان اظهار کرد: فرودگاه بین المللی مشهد باید تا ۷۲ ساعت پس از پایان مراسم نیز در حالت آماده باش کامل باقی بماند، زیرا خدمات دهی به پروازهای بازگشت زائران انجام می شود.

سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: از نظر تجهیزات و نیروی انسانی در بالاترین سطح آمادگی قرار داریم و امیدواریم بتوانیم خدمات شایسته ای به زائران ارائه دهیم. خدمت رسانی در این ایام برای همه همکاران مجموعه فرودگاه ها افتخاری بزرگ است و تلاش خواهیم کرد با بسیج همه امکانات، این مسئولیت را به بهترین شکل به انجام برسانیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.