| کد خبر ۱۷۹۵۸
کپی شد

ایمن‌سازی خروجی شهرستان سقز به طرف بانه

|

تین نیوز | رییس اداره نگهداری راههای راه و شهرسازی كردستان از آغاز بهسازی و ایمن‌سازی خروجی شهرستان سقز به بانه خبر داد. 

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی كردستان، حمید علیخانی با اعلام مطلب فوق افزود: در اجرای اصلاح رویه راههای استان، در محور سقز به طرف بانه، از خروجی سقز به طول 4100 متر نیاز به بهسازی داشت كه كار روكش آسفالت این محدوده آغاز شد.

علیخانی تشریح كرد: آسفالت این محدوده قبلاً در اثر انجام عملیات راهسازی و اجرای طرح چهار خطه دچار اختلاف ارتفاع شده و به صورت یك نقطه پر حادثه خصوصاً در شب درآمده بود كه همزمان با انجام عملیات روكش آسفالت، ایمن‌سازی آن نیز انجام شد. 

وی خاطرنشان كرد: این پروژه هم‌اكنون با 50 درصد پیشرفت در نیمه راه است و برای اجرای این حجم عملیات بیش از دو هزار تن آسفالت با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 800 میلیون ریال هزینه شده است.  

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.