گله مندی کارکنان پالایشگاه خانگیران از عدم پیشرفت قطعه چهارم جاده مشهد - سرخس
تین نیوز | رییس مهندس عمومی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد از عدم پیشرفت قطعه چهارم جاده ارتباطی مشهد - سرخس انتقاد کرد و گفت: پالایشگاه خانگیران در مسیر راه ارتباطی مشهد- سرخس قراردارد.
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد، جواد حسینی معصوم با اعلام این خبر افزود: بهسازی این جاده در پنج قطعه دیده شده است که قطعه یک تا سه وضعیت مطلوبی دارد و قطعه پنجم هم تا حدودی انجام شده است اما قطعه چهارم همچنان بلاتکلیف است.
وی اظهارداشت: مسیر فعلی این جاده حد فاصل شهر مزداوند تا روستای گنبدلی به دلیل پیچ و خم های غیراستاندارد و کوهستانی بودن شاهد حوادث جاده ای است و تردد در این مسیر همواره با تشویش خاطر و نگرانی فراوان همراه است.
این مقام مسئول تصریح کرد: تاکنون پیگیری های زیادی از طریق فرمانداری شهرستان سرخس، استانداری خراسان رضوی، راه و شهرسازی استان، مسئولین ذیربط و نهاد ریاست جمهوری صورت گرفته است.
حسینی معصوم همچنین خواستار کمک وزارت نفت از طریق مجری طرح کمک به عمران مناطق نفت خیز شد و تاکید کرد: امیدواریم در سال 94 بودجه مناسبی برای این پروژه دیده شود تا هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
گفتنی است: پالایشگاه گاز خانگیران در 165کیلومتری مشهد مقدس واقع شده و گاز استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، مازندران و بخشی از استان سمنان را تامین می کند.