ارائه خدمات به ناوگان باری بالای ۳.۵ تن منوط به نصب حفاظ های ایمنی شد
سرپرست معاونت حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان بوشهر گفت: ارائه خدمات به ناوگان باری سنگین و نیمه سنگین با وزن بیش از ۳.۵ تن، منوط به نصب حفاظ های ایمنی و رعایت الزامات فنی شده است.
سرپرست معاونت حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان بوشهر گفت: ارائه خدمات به ناوگان باری سنگین و نیمه سنگین با وزن بیش از ۳.۵ تن، منوط به نصب حفاظ های ایمنی و رعایت الزامات فنی شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل راهداری بوشهر، مهدی شهابی افزود: بر اساس ضوابط ابلاغی، از ۱۵ فروردین سال آینده ارائه خدمات به آن دسته از ناوگان باری بالای ۳.۵ تن که از تاریخ ۱۳۹۵/۵/۱ به بعد تولید شده اند، تنها در صورت نصب حفاظ های جلو، جانبی و عقب استاندارد و تأیید در بازدید فنی امکان پذیر خواهد بود.
شهابی اظهار داشت: صدور و تمدید معاینه فنی، بارنامه و سایر خدمات مرتبط با فعالیت ناوگان، منوط به نصب حفاظ های مورد تأیید و انطباق با دستورالعمل های فنی است و این موضوع از سوی مراکز معاینه فنی سنگین و شرکت های حمل ونقل کالا کنترل خواهد شد.
شهابی درخصوص اهداف اجرای این طرح خاطرنشان کرد: ارتقای ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی استان، کاهش شدت سوانح و پیشگیری از خسارات جانی به ویژه در برخورد خودروهای سواری با قسمت های جلو، جانبی و عقب کامیون ها از دلایل این ابلاغیه است.
معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر در پایان یادآور شد: مالکان ناوگان مشمول باید در اسرع وقت نسبت به تجهیز خودروهای خود به حفاظ های استاندارد اقدام کنند تا در فرآیند دریافت خدمات حمل ونقلی با محدودیت مواجه نشوند.