بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۶۷۵۷۲
کپی شد
از سوی گازپروم انجام شد؛

وام ۲.۱۴ میلیارد یورویی به اوپراتور ترک‌استریم

گازپروم اعلام کرد تا ۲.۱۴ میلیارد یورو (۲.۵۰ میلیارد دلار) به به شرکت سوزاستریم ترنسپورت، که بر ساخت‌وساز خط‌لوله انتقال گاز روسیه به ترکیه از زیر دریا، نظارت می‌کند، وام می‌دهد.

وام ۲.۱۴ میلیارد یورویی به اوپراتور ترک‌استریم
تین نیوز |

گازپروم اعلام کرد تا ۲.۱۴ میلیارد یورو (۲.۵۰ میلیارد دلار) به به شرکت سوزاستریم ترنسپورت، که بر ساخت‌وساز خط‌لوله انتقال گاز روسیه به ترکیه از زیر دریا، نظارت می‌کند، وام می‌دهد.

به گزارش مهر، روز دوشنبه، غول صنعت گاز روسیه، گازپروم، اعلام کرد تا ۲.۱۴ میلیارد یورو (۲.۵۰ میلیارد دلار) به به شرکت سوزاستریم ترنسپورت، که بر ساخت‌وساز خط‌لوله انتقال گاز روسیه به ترکیه از زیر دریا، نظارت می‌کند، وام می‌دهد.

در این بیانیه آمده است که این وام برای بازتامین پول مورد نیاز پروژه اعطا شده است و بهره سالانه آن هم ۳.۹۸ درصد است. تاریخ سررسید بازپرداخت وام هم ۳۰ دسامبر ۲۰۲۳ تنظیم شده است.

منبع: خبرگزاری مهر
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.