بازدید سایت : ۷۰۱۴۸
| کد خبر ۲۹۷۸۶۶
کپی شد

◄ تصویب اخذ عوارض جدید از حمل و نقل جاده ای مسافری/ مرگ تدریجی حمل و نقل بین شهری

سازمان برنامه و بودجه اعلام نمود که شورای اقتصاد پیشنهاد اخذ سه درصد عوارض از حمل و نقل جاده ای مسافر را تصویب کرد.

تصویب اخذ عوارض جدید از حمل و نقل جاده ای مسافری/ مرگ تدریجی حمل و نقل بین شهری
تین نیوز |

علیرضا محمدی: سازمان برنامه و بودجه اعلام نمود که شورای اقتصاد پیشنهاد اخذ سه درصد عوارض از حمل و نقل جاده ای مسافر را تصویب کرده است یعنی مجوز داده سه در صد عوارض جدید حمل مسافر بین شهری از شرکت های مسافربری اخذ شود!

نمی دانم پیشنهاد دهنده چه کسی بوده و چه استنباطی از مسافربری بین شهری داشته که برای افزایش درآمد دولت یا برای تعمیر و نگهداری جاده هایی که همه از آن استفاده می کنند بر مسافران ناوگان عمومی عوارض بسته است، چون عوارض را شرکت ها از جیب خود که پرداخت نمی کنند.

کمیسیون پانزده درصدی شرکت کفاف مخارج شرکت و تامین هزینه های بیمه کارکنان، بیمه مسافر ، مالیات، حق تمبر، هزینه کد رهگیری، هزینه پشتیبانی، دستمزد کارکنان، مدیران و سهامداران، اجاره محل و هزینه های دفتری و ... را نمی دهد.

راننده هم از جیب پرداخت نمی کند کرایه ای که راننده به صورت کنترل شده و تحت نظارت نهادهای ذیربط از مسافر می گیرد چنان اندک است که کفاف هزینه های گزاف ماشین را نداده و راننده همیشه بدهکار لاستیک و قطعات و ... بوده و مخارج زندگی را با سختی و مرارت تامین می نماید.

نهایتا این عوارض از جیب مسافر پرداخت می شود و اما مسافران ناوگان عمومی چه افرادی هستند؟ امروزه اکثر مردم و تقریبا تمام کسانی که دستشان به دهنشان می رسد یکی دوتا ماشین سواری دارند و از ناوگان عمومی استفاده نمی کنند اکثر قریب به اتفاق مسافران بین شهری فقیر فقرا، کارگران، دانشجویان، سربازان، زائران، مریض ها و کسانی هستند که مشکلات پزشکی دارند و همین کرایه فعلی هم برایشان سنگینی می کند، و مهمتر از همه اینکه پنجاه درصد مسافران از تاکسی های اینترنتی، مسافربرهای شخصی و ماشین های عبوری استفاده می کنند.

حمل و نقل بین شهری که انحصاری و در اختیار شرکت های مسافربری نیست پس چرا فقط از شرکت های حمل و نقل مسافر و ناوگان عمومی عوارض اخذ می شود؟ این تبعیض چه دلیلی دارد؟ دولت چه حمایتی از شرکت های مسافربری و ماشینهای عمومی نموده و چه امتیازاتی برای آنها دارد که می خواهد علاوه بر آنچه تاکنون ستانده، عوارض جدید از آنها اخذ نماید؟  همین سیاست های غلط باعث مرگ تدریجی حمل و نقل عمومی شده است به طوریکه تعداد اتوبوس های بین شهری به نصف کاهش یافته و دیگر کسی رغبت به سرمایه گذاری در این صنعت ندارد، مینی بوسرانی که کاملا از بین رفته و به تاریخ پیوسته است و بخش سواری کرایه نیز در رقابت با تاکسی های اینترنتی شکست خورده چرا که باید پول اضافه از مسافر گرفته و به شهرداری و دارایی و راهداری و ... بدهد.

افزایش کرایه برای تامین سه درصد عوارض جدید نیز سبب می شود که مسافران از ترمینال و ناوگان عمومی فراری شده و دنبال همان راه های غیرایمن و غیرقانونی مسافربر شخصی و تاکسی اینترنتی بروند.

*رئیس هیئت  مدیره انجمن صنفی کار فرمایی شرکت ها و شعب حمل و نقل مسافر بین شهری سواری کرایه ومینی بوس استان خراسان جنوبی

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • ناشناس پاسخ

    من ماندم این کارشناسان اقتصاد نئولیبرال ، چرا اینوقت ها ساکت هستند،
    در اقتصاد نئولیبرال که مالیات و عوارض ،《ضد آزادی》 بود !!!




  • ناشناس پاسخ

    نهایتا همه از جیب مسافر بیچاره گرفته میشه

  • راننده پاسخ

    واقعا این مسئولان که اینگونه قوانین وضع واجرامیکنند چندباربااتوبوس جای رفتن واگرهم مسافری فرستادن ورفتن کلی ایرادومشکل گرفتن ازاوضاع مطمعنا اکثرا باسواری های خارجی ومدل بالا وهواپیمامسافرت میکنن.برای همون درکی ازاوضاع ندارن ونمیفهمن دارن چه بلای سرقشرراننده وماشین دارومسافرمیاره.وفقط برای خودنمایی و چاپلوسی و بالابردن حقوق و تامینشون با درصدها بازی و پول بجیب خود و دستگاه دولتی میریزن. امیدوارم اتوبوس داران ورانندگان همگی متحد بشن وبا حرکتی محکم حق وحقوق خودشونو مطالبه کنن. شایدمسافربری اتوبوس مثل مینی بوس ازشیب نابودی رها بشه.انشاا...

  • بهرام پاسخ

    سلام .ماکسیم واسنپ وتپسی راازجادها وبرون شهری که میرن و بدون کوچکترین هزینه ...نه صورت حساب نه مدارک هیچی ندارن.نون همه اهل رانندگان بین شهری و ترمینال و حمل ونقل را قطع کرده را جمع کنید بعد بیاید جیب مسافر رو راننده را خالی کنید. مسافری نمونده تا اون ۳درصد هم بگیریم بدیم.

  • م پاسخ

    پیشنهاد دهنده احتمالا دزد بوده

  • محمد پاسخ

    این هزینه‌ها رو دولت میخاد از ملت بگیره ملت براش مهم نیست . ولی برای غنی سازی حق ملت است و هزارتا داستان.

  • احسان صالح پاسخ

    به نظر من اینها اصلا نمی دانند راننده ومسافر چیست وچی هست فقط چاقو دادن دست شرکتها می گن گوش دو تا شوند رو ببرید

  • بنده خدا پاسخ

    روز ب روز قیمت اتوبوس میرفت بالا .مالکین اتوبوس با دُمشون گردو میشکستن از خوشحالی .حالا که میرن تعمیرگاه و لاستیک بخرن هی گریه میکنن میگن اعتصاب کنیم .چطور هر روز گرون تر میشد خوشحال بودید جمع نشدید بگید جلوی گرونی اتوبوس باید گرفته بشه .

  • م،م پاسخ

    این وسط فقط راننده های خود مالک متضرر شدن نه شرکت‌ها ،آقایون روسای انجمن صنفی رانندگان هم که انگار نه انگار ،با این کار بزودی همه رانندگان مسافری تغییر شغل میدن

  • علی پاسخ

    تا هر جا پول کم میارن دست میکنن تو جیب ملت
    عجب بساطی درست کردین اینم شد مدیریت

  • ناشناس پاسخ

    ترمینال هایی مثل آبادان اهواز ،کاری باش کردن که به تاریخ خاطرات پیوست الآنم برگشتن برای نابود کردن ترمینال های بین استانی

  • ناشناس پاسخ

    اسنپ وتپسی نون تمام تاکسی های خطی چه بین شهری وچه داخلی واتوبوسها رو بریدن خودشونم چیزی دستشون نمیگیره چون مفت بری میکنن هزینه های ماشین سرسام آور است خدا ازش نگذره هر کی این سیستم غلط رو پیاده کرد تو ایران جوانهای ایران رو انداختن به جون هم با مسافر کشی بعد تمام کارخانها و کارهای درست درمون انداختن دست افغانها به درد نخور

  • فریدون پاسخ

    اسنپ وتپسی باید امها بشه نون تاکسی‌های خطی و اتوبوس‌ها را بریدن و ناوگان حمل و نقل عمومی سنتی هیچ امتیازی هم ندارند نه بیمه و نه خدماتی مسافری هم دیگه نمونده واسشون

  • یک شهروند پاسخ

    دولتی که توان ندارد جای تاسف دارد

  • عارف پاسخ

    جالبه یارو فکر کنم تو مجلسیان گفته بود رانندگان پایه یکم سنگین سوار جز مشاغل سخت نیست چون تنوع در بار بردن به شهرهای مختلف دارند. کسی نیست این قبیل بیسوادها رو فندگ بگیره روشنشون کنه‌ آخه دایناسور راننده بیچاره با این وضع جاده افتضاح نبود سوخت گرون قطعات گران بی امنیتی جاده ها گرانی سرسام آور شب و روز در حال حرکت در جاده های شور جز مشاغل سخت نیست با خطرات هر لحظه ای پس کدوم مشاغل تو و امثال تو بهش میگید مشاغل سخت‌؟
    شعور رو خدا برای چی چپونده تو مخ فندقی شماها.