بازدید سایت : ۴۲۲۳۸
| کد خبر ۳۰۰۷۶۲
کپی شد

پروازهای مستقیم روسیه و ایران از سر گرفته شد

پرواز‌های مستقیم روسیه و ایران پس از تنش‌های اخیر به دنبال ممنوعیت موقت پرواز‌ها از سوی مسکو، پرواز‌های مستقیم بین روسیه و ایران از سر گرفته شد. پرواز‌ها بین روسیه و عراق و اردن نیز مجدداً برقرار شده است.

پروازهای مستقیم روسیه و ایران از سر گرفته شد
تین نیوز |

پرواز‌های مستقیم روسیه و ایران پس از تنش‌های اخیر به دنبال ممنوعیت موقت پرواز‌ها از سوی مسکو، پرواز‌های مستقیم بین روسیه و ایران از سر گرفته شد. پرواز‌ها بین روسیه و عراق و اردن نیز مجدداً برقرار شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان،  پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بین ایران و رژیم صهیونیستی و به دنبال ممنوعیت موقت پرواز‌های داخلی و خارجی در راستای امنیت هوایی از ۶ تیر ماه پرواز‌های مستقیم بین روسیه و ایران از سر گرفته شد. همچنین  پرواز‌ها بین روسیه و عراق و اردن نیز مجدداً برقرار شده است.

شرکت‌های هواپیمایی بزرگ جهانی، از جمله لوفت‌هانزا، امارات و ایر فرانس-کی‌ال‌ام نیز مسیر پرواز‌های خود را تغییر دادند یا پرواز‌ها را لغو کردند تا از حریم هوایی رژیم صهیونیستی، ایران، اردن و عراق اجتناب کنند. به گفته یورو کنترل، سازمان هماهنگی ترافیک هوایی اروپا، حدود ۶۵۰ پرواز در دوره درگیری بین اسرائیل و ایران لغو شد.

سازمان هواپیمایی کشوری روسیه، روس آویاسیا، روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ممنوعیت پرواز بر فراز ایران، عراق و اردن را پس از “تحلیل مداوم” خطرات برای هواپیمایی کشوری در منطقه لغو کرده است.

این سازمان اعلام کرد: روس آویاسیا به نظارت بر وضعیت خاورمیانه ادامه می‌دهد. در صورت وجود هرگونه تغییر قابل توجه، به خطوط هوایی به سرعت اطلاع داده خواهد شد.

اولین پرواز پس از رفع ممنوعیت از ایران، روز جمعه در فرودگاه شرمتیوو مسکو به زمین نشست. این پرواز متعلق به شرکت هواپیمایی ماهان ایر از شهر مشهد در شمال شرقی ایران بود. پرواز برگشت نیز ظهر همان روز انجام شد. شرکت هواپیمایی آئروفلوت روسیه نیز فروش بلیت به تهران را از سر گرفته است. گفتنی است اولین پرواز برای ۴ جولای برنامه ریزی شده و سه بار در هفته انجام خواهد شد.

در ۱۳ ژوئن، اسرائیل مجموعه‌ای از حملات هوایی را علیه سایت‌های نظامی و هسته‌ای ایران و همچنین فرماندهان ارشد و دانشمندان هسته‌ای انجام داد و این حملات را مأموریتی برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای توصیف کرد. ایالات متحده بعداً به حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران پیوست.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.