آمادگی کامل راهداری گلستان برای زمستان با ۲۰۴ نیرو و ۱۶۶ دستگاه ماشین آلات
معاون راهداری گلستان از آماده باش ۲۰۴ نفر نیرو و ۱۶۶ دستگاه ماشین آلات این اداره کل برای مقابله با بارش های زمستانی خبر داد. وی گفت بیش از ۹ هزار تن شن و نمک برای اجرای طرح راهداری زمستانی خریداری و دپو شده است.
در آستانه فصل زمستان، راهداری گلستان با بسیج نیروها و ماشین آلات، طرح زمستانی خود را آغاز کرده است. رویکرد جدید «راهداری بدون مرز» امکان همکاری با استان های مجاور را برای خدمات رسانی سریع تر فراهم می کند.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان، سلیم اصغری اظهارداشت: بیش از ۹ هزار تُن شن و نمک خریداری و برای اجرای طرح راهداری زمستانی تأمین و دپو شده است.
وی از تجهیز و مهیاسازی ۱۲ باب راهدارخانه در سطح استان اشاره و افزود: با توجه به تجربیات سال گذشته و به منظور ارائه خدمات مطلوب به کاربران جاده ای، تلاش می شود نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف برطرف شود.
اصغری افزود: تیم های گشت راهداری با آماده باش کامل و با پایش مستمر محورهای استان، محورهای مواصلاتی را ایمن نگه می دارند.
به گفته وی، طرح راهداری زمستانی سال جاری با رویکرد «راهداری بدون مرز» و به منظور استفاده بهینه از ظرفیت راهداران و ماشین آلات راهداری استان های همجوار در سرعت بخشیدن به روند بازگشایی محورها و خدمات رسانی به کاربران جاده ای برگزار می شود.