| کد خبر ۳۰۶۹۵۵
کپی شد

پروازهای مسیر تهران – گرگان و بالعکس افزایش می یابد

مدیرکل فرودگاه های استان گلستان، از افزایش تعداد پروازهای مسیر تهران – گرگان و بالعکس از روز جمعه ۲۵ مهر خبر داد.

پروازهای مسیر تهران – گرگان و بالعکس افزایش می یابد
تین نیوز |

علی متانت مدیرکل فرودگاه های استان گیلان با اشاره به افزایش تعداد پروازهای مسیر تهران – گرگان و بالعکس توسط شرکت هواپیمایی پارس ایر از روز جمعه ۲۵ مهر گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این پروازها در روزهای شنبه، دوشنبه، سه شنبه و جمعه برقرار خواهند بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، متانت گفت: در حال حاضر از فرودگاه شهدای گرگان در هفته ۳۶ پرواز به مقاصد تهران، مشهد، زاهدان، عسلویه، چابهار، آکتائو (قزاقستان) و جده توسط شرکت های هواپیمایی آسمان، رایمون، آساجت، ایران ایر، پارس ایر و پویا انجام می شود.

فرودگاه بین المللی گرگان فرودگاهی در کشور ایران است که در بین شهرهای گرگان (مرکز استان گلستان) و آق قلا قرار دارد. این فرودگاه بین المللی است و پروازهای حجاج گلستانی نیز از این فرودگاه صورت می گیرد. فرودگاه گرگان از نظر تعداد پرواز و جابجایی مسافر در رتبه هجدهم فرودگاه های کشور قرار دارد و از فرودگاه های بزرگ شمال کشور بشمار می رود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.