شاهد اتفاقات خوبی در راه آهن کرمانشاه - اسلام آبادغرب تا سال ۱۴۰۵ خواهیم بود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه معتقد است، در صورت تخصیص کامل و به موقع اعتبارات، تا پایان سال ۱۴۰۵ شاهد اتفاقات خوبی در راه آهن کرمانشاه - اسلام آبادغرب خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه معتقد است، در صورت تخصیص کامل و به موقع اعتبارات، تا پایان سال ۱۴۰۵ شاهد اتفاقات خوبی در راه آهن کرمانشاه - اسلام آبادغرب خواهیم بود.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طهماسب نجفی با اشاره به اختصاص اعتبارات سفر هیات دولت به پروژه های بزرگ و مهم استان از جمله پروژه بزرگ راه آهن کرمانشاه به خسروی، گفت: در این سفر شش هزار میلیارد تومان اعتبار به این پروژه اختصاص یافت.
وی از راه آهن کرمانشاه به خسروی به عنوان یکی از پروژه های مهم یاد کرد و ادامه داد: تکمیل این پروژه در مجموع ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که اگر این اعتبار همین امروز اختصاص یابد، این ظرفیت وجود دارد که پروژه تا سال ۱۴۰۶ به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه، پیشرفت فیزیکی این پروژه(مسیر کرمانشاه به خسروی) در حال حاضر در مجموع ۳۰ تا ۳۲ درصد است.
نجفی اعتبار مورد نیاز فاز اول پروژه در قطعه ۱۱۵ کیلومتری کرمانشاه به اسلام آبادغرب را نیز شش هزار میلیارد تومان اعلام کرد و یادآور شد: این قطعه در بخش زیرسازی ۸۶ درصد و در مجموع نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تقریبا آماده ریل گذاری است.
وی اعتبار شش هزار میلیارد تومانی که در سفر هیات دولت برای این پروژه اختصاص یافته را برای تکمیل فاز اول کافی دانست و گفت: در صورت تخصیص به موقع این اعتبارات، می توان امیدوار بود تا پایان سال ۱۴۰۵ اتفاقات خوبی در فاز اول پروژه رخ دهد و شاهد بهره برداری از فاز اول آن باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از مزایای راه اندازی راه آهن کرمانشاه به خسروی نیز یاد کرد و ادامه داد: در حال حاضر در هر شبانه روز بیش از ۱۲۰۰ کامیون در محورهای استان تردد دارند که با راه اندازی خطوط ریلی بخش عمده تردد این خودروهای سنگین حذف خواهد شد.
نجفی با بیان اینکه راه آهن کرمانشاه به خسروی ظرفیت جابجایی سالانه پنج میلیون تن بار و ۲.۷ میلیون نفر مسافر را دارد، تاکید کرد: راه اندازی این خط ریلی علاوه بر صرفه جویی ۹۰ میلیون لیتری سالانه سوخت، تاثیر بسزایی در کاهش آلودگی هوا، استهلاک جاده ها، تلفات جاده ای ناشی از حوادث و… خواهد داشت.
وی از اهمیت تداوم خط راه آهن تا بغداد نیز یاد کرد و گفت: این موضوع در نشست های مسئولین کشوری و استان با طرف عراقی پیگیری شده است.
دستور افزایش پروازهای فرودگاه کرمانشاه را گرفتیم
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه یکی دیگر از دستاوردهای مهم سفر در حوزه وزارت راه و شهرسازی را اخذ مجوز افزایش پروازهای فرودگاه کرمانشاه اعلام کرد و گفت: دستور افزایش پروازها را از وزیر راه و شهرسازی گرفتیم.
وی با تاکید بر لزوم افزایش پروازهای شبانه از فرودگاه کرمانشاه، افزود: اگرچه اکنون سه پرواز شبانه در فرودگاه کرمانشاه داریم، اما یکی از درخواست های ما افزایش پروازهای شبانه بود.
مصوبات سفر ابلاغ شده است
وی اشاره ای هم به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان و تصویب ۷۱ پروژه عمرانی با اعتبار بالغ بر ۲۶ هزار و ۸۷۷ میلیارد تومان داشت و گفت: بخش عمده این اعتبارات مربوط به راه آهن، آب شرب، پروژه های بهداشتی و درمان و… بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه، با بیان اینکه مصوبات سفر به دستگاه های مربوطه ابلاغ شده، از تشکیل کارگروهی برای رصد مداوم پروژه های مصوب سفر ریاست جمهوری خبر داد و عنوان کرد: این کارگروه روند اجرای طرح ها را رصد خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه اظهار کرد: برخی از این پروژه ها ظرف دو سال و برخی ظرف سه سال به بهره برداری خواهد رسید.
لزوم همراهی مردم برای مدیریت مصرف آب
موضوع دیگری که معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه به آن اشاره داشت لزوم مدیریت مصرف آب خصوصا با توجه به شرایط کم بارشی حاکم بر استان بود و گفت: تنش آبی در کرمانشاه نیز مانند کل کشور وجود دارد، اما در شهرستان های شرقی با مشکلات جدی تری مواجهیم، زیرا در این نقاط میزان بارش نسبت به سال گذشته و بلندمدت کاهش قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات جلوگیری از کشت محصولات پرمصرف و آب بَر مانند برنج است که باید با همکاری بخش های مربوطه از جمله جهاد کشاورزی، آب منطقه ای و خصوصا خود مردم انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی اسانداری کرمانشاه بر لزوم برخورد با چاه های غیرمجاز و جلوگیری از برداشت بی رویه از چاه های مجاز نیز تاکید و یادآوری کرد: نزدیک به ۹۰ درصد مصرف آب در بخش کشاورزی است و باید در این حوزه نیز به سمت هوشمندسازی برویم.
نجفی با بیان اینکه در مناطق غربی استان مشکل کمتری در زمینه آب داریم، عنوان کرد: کشت هایی که مصرف آب بالا دارند را باید به سمت این مناطق سوق دهیم.
وی درباره احتمال بروز تنش آبی در شهرهای استان نیز گفت: نباید فراموش کنیم بجز کرمانشاه و سنقر که آب آنها از سدهای گاوشان و سلیمانشاه تامین می شود، در اکثر شهرهای استان منبع تامین آب پایدار نداریم و آب شهرها از چاه، چشمه، قنات و… تامین می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه همراهی همه مردم و صرفه جویی در مصرف آب در همه بخش های کشاورزی، شرب، صنعت و… را برای گذر از فصل گرمای امسال ضروری برشمرد.
آمادگی کرمانشاه برای تردد ۲ میلیون زائر اربعین
نجفی در ادامه از آمادگی کرمانشاه و زیرساخت های استان برای تردد حدود دو میلیون زائر اربعین از مرز خسروی خبر داد و گفت: امیدواریم پذیرای زوار بیشتری نسبت به سال گذشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بهترین زیرساخت ها را برای ارائه خدمات به زوار اربعین داریم و به بخش عمده ای از زوار ایلام که از ۳۱۰ کیلومتر راه های مشترک ما استفاده می کنند خدمات می دهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه ایجاد جاده برکت به طول ۳.۴ کیلومتر برای جلوگیری از تداخل خودروهای ترانزیتی و خودروهای زوار، اصلاح ۱۹ نقطه حادثه خیز در جاده های استان، روکش آسفالت معابر، پایش تصویری محورها، اجرای ۱۳ هزار مترمربع سایه بان و … را از مهمترین اقداماتی برشمرد که برای ارائه خدمات بهتر به زوار اربعین انجام شده است.