علیزاده: زمان تعریف پروژههای شاخص و سودآور فرا رسیده است
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن، با تأکید بر عبور بازار مسکن از دوره رکود، بر ضرورت نگاه جسورانه و آینده نگر در تعریف پروژه های جدید تأکید کرد.
محسن علیزاده با اشاره به پروژه های شاخص و کارنامه موفق گروه سرمایه گذاری مسکن در سال های گذشته، اظهار داشت: اکنون که بازار مسکن از شرایط رکودی سال های اخیر عبور کرده، لازم است کارگروهی ویژه با تمرکز بر سودآوری، شناسایی فرصت های جدید و تعریف پروژه های شاخص تشکیل شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه گذاری مسکن، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن با اشاره به سرمایه اجتماعی و اعتبار برند گروه سرمایه گذاری مسکن در میان مردم افزود: عقبه حرفه ای و اعتماد شکل گرفته نسبت به برند ثمسکن، ظرفیتی ارزشمند برای ورود به پروژه های جدید است و نباید در شرایط فعلی از تعریف پروژه های تازه و توسعه محور هراس داشته باشیم.