بازدید سایت : ۸۰۶۶۸
| کد خبر ۱۳۳۲
کپی شد

حمل و نقل کابلی، از رایج‌ترین طرح‌های حمل و نقل شهری در جهان

|

تین نیوز | عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه حمل و نقل کابلی یکی از رایج‌ترین طرح‌های حمل و نقل شهری در جهان است، گفت: احداث تراموای شهری کاملاً در جهان منسوخ است و سبب تشدید ترافیک شهری می‌شود.
 
ایران آهور در رابطه با طرح جامع ترافیکی تبریز اظهار کرد: در این طرح بیشتر روی حمل و نقل عمومی از قبیل مترو و اتوبوس‌های مسیر بی.آر. تی تمرکز شده است هم‌چنین مطالعات علمی احداث تراموا و منوریل در سه مسیر بررسی شده که در این میان مسیر یوسف‌آباد تا میدان آذربایجان برای اجرای این پروژه، توسط مهندسان مشاور یک شرکت انتخاب شده است.
 
وی افزود: با تأکید شهردار تبریز و توافقات انجام شده با شرکت چینی، تفاهمنامه‌ی ایجاد تراموای شهری، بدون مشاوره با همه‌ی اعضای شورای شهر به امضا رسید.
 
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: مطالعاتی روی حمل و نقل کابلی انجام داده‌ام، حمل و نقل کابلی یکی از رایج‌ترین طرح‌های حمل و نقل شهری در جهان است و در مقایسه با تراموای شهری سرعتش تنها 10 کیلومتر در ساعت کمتر است که با احتساب حجم ترافیکی بسیار کم و دیگر مزیت‌های آن، حمل و نقل کابلی خیلی با صرفه‌تر از تراموای شهری است.
 
آهور افزود: تراموا در روی زمین حرکت و فضای زیادی اشغال می‌کند که هیچ تفاوتی با اتوبوس‌های بی.آر.تی ندارد و معتقدم به علت استفاده از انرژی برق، تبریز را با مشکل تأمین انرژی برق، مواجه می‌کند.
 
وی ادامه داد: حمل و نقل کابلی، نوعی منوریل است که با زمین فاصله اندک دارد و با کابل حرکت می‌کند، از این طرح در اکثر شهرهای مدرن جهان استفاده می‌شود.
 
عضو شورای شهر تبریز گفت: قرار بر این بود که در سال 93 برروی حمل و نقل کابلی و تراموا مطالعاتی شود و حتی در بودجه‌ی سال 93 نیز آمده است، اما متأسفانه شهردار تبریز بدون توجه به این مسأله، تفاهمنامه‌ی ایجاد تراموای شهری را به امضا رساند.

بهتر بود وی کمی منتظر می‌ماند و نتایج مطالعات احداث تراموا و حمل و نقل کابلی را با هم مقایسه و با در نظر گرفتن جنبه‌های اقتصادی، تصمیم نهایی را اتخاذ می‌کرد.
 
آهور خاطرنشان کرد: بعنوان عضو شورای شهر و کمیسیون عمران و شهرسازی، هیچ اطلاعی از امضای این تفاهمنامه نداشتم، از من برای حضور در این نشست دعوتی نشد هم‌چنین در بحث‌های اولیه نیز حضور نداشتم و اجازه ندادند در این خصوص نظرم را بگویم.
 
وی با اعلام اینکه اعضای شورا بعنوان نماینده‌ی مردم هیچ نقشی در تصمیمات شهرداری ندارند، گفت: ادعایی ندارم اما در زمینه‌ی حمل و نقل و ترافیک مطالعات گسترده‌ای انجام داده‌ام.
 
عضو کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر تبریز با اشاره به سپرده شدن مراحل مطالعه و احداث تراموا به یک شرکت چینی، افزود: در ایران و تبریز، مهندسان مشاور بسیار خوب و متخصصی داریم که باید به آنها بها دهیم و اعتماد کنیم.
 
آهور افزود: تکنولوژی ساختن واگن‌ها را در تبریز نداریم اما بهتر بود تنها برای خرید واگن‌ها، روی به یک شرکت خارجی می‌آوردیم چون مهندسان ما شهرشان را بهتر از چینی‌ها می شناسند.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چین در همه‌ی زمینه‌ها نفوذ کرده، احتمالاً بنظر مسئولان فرهنگ و شهرمان را نیز بهتر از ما می‌شناسند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.