بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۰۸۵۴۶
کپی شد

باران حرکت قطارخط ۵ مترو تهران را مختل کرد

باران حرکت قطارخط ۵ مترو تهران را مختل کرد
|

تین‌نیوز| مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از بروز اختلال در حرکت قطارهای خط پنج مترو خبر داد و گفت: بارش باران و تگرگ به همراه رعد و برق، سامانه برق این خط مترو را قطع کرد.


احسان مقدم  افزود: تا زمان رفع مشکل، پذیرش مسافر در ایستگاه صادقیه انجام نمی شود و خدمات دهی مترو در این خط متوقف است.

وی یادآور شد: شامگاه دوشنبه ساعت 18:15  همزمان با وقوع رعد و برق، سامانه برق خط پنج مترو تهران اتصالی و قطع شد و در حال حاضر، اعزام قطارهای مترو از ایستگاه صادقیه به سمت گلشهر کرج متوقف شده است.

وی با بیان اینکه تکنسین های شرکت مترو در تلاش برای رفع این مشکل فنی هستند خاطرنشان کرد: قطع سامانه برق در ابتدای خط (ایستگاه صادقیه) اتفاق افتاد.

خط پنج مترو تهران از ایستگاه صادقیه تهران آغاز و تا گلشهر کرج ادامه دارد.

بارش باران سیل آسا و تگرگ به همراه رعد و برق از دقایقی پیش، شهر تهران را فراگرفته و ترافیک سنگینی در معابر پایتخت در پی داشته است.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.