بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۹۴۰۷۴
کپی شد

◄ تخریب یک سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان مازندران

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران از تخریب و جمع آوری یک سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان خبر داد.

تخریب یک سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان مازندران
تین نیوز |

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران از تخریب و جمع آوری یک سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از  روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران، محمدتقی انزان پور با اعلام این مطلب افزود: این اداره کل در راستای انجام وظایف حاکمیتی خود در دریا و صیانت از نوار ساحلی، با همکاری مراجع قضایی، در هفته گذشته نسبت به تخریب یک سازه غیرمجاز در مناطق ساحلی شهرستان چالوس اقدام نمود که با قلع و قمع این سازه و رفع تصرف کامل آن،حدود 11 هزار مترمربع از اراضی ساحلی جهت بهره برداری در اختیار عموم هموطنان گرامی قرار گرفت.

وی افزود:براساس بند ۲۲ ماده ۳ آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی مصوب سال ۱۳۴۸ و ماده واحده مصوب ۱۳۸۷ مجلس شورای اسلامی، ساخت و ساز بدون مجوز یا خارج از مجوز سازمان بنادر و دریانوردی در دریاها و رودخانه های قابل کشتیرانی ممنوع می باشد.

منبع: سايت خبری سازمان بنادر و دریانوردی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.