| کد خبر: 225880 |

تویوتا با دانشگاه "استنفورد" خودروی ضد تصادف می‌سازد

شرکت خودروسازی تویوتا با همکاری دانشگاه "استنفورد" اقدام به بهینه‌سازی خودروی تویوتا مدل "سوپرا" و ایجاد یک فناوری برای کاهش بروز تصادفات خطرناک کرده است.

تین نیوز

شرکت خودروسازی تویوتا با همکاری دانشگاه "استنفورد" اقدام به بهینه‌سازی خودروی تویوتا مدل "سوپرا" و ایجاد یک فناوری برای کاهش بروز تصادفات خطرناک کرده است.

به گزارش  تین نیوز به نقل از آی‌ای، موسسه تحقیقات شرکت خودروسازی تویوتا(TRI) با هدف ایجاد یک فناوری رانندگی برای جلوگیری از بروز تصادفات با "آزمایشگاه طراحی پویای دانشگاه استنفورد" همکاری کرده است. این دو نهاد، یک خودروی خودران ساخته‌اند که هدف آن کاهش میزان تصادفات خطرناک و تهدید کننده جان افراد است.

این فناوری شامل هدایت و مانور پیشرفته خودکار وسیله نقلیه بدون نیاز به دخالت انسان است. این دو تیم به منظور تحقق این واقعیت یک خودروی "سوپرا" ساخته‌اند که می‌تواند به شکل خودران حرکت کند، چرا که کنترل ناکافی و غیردقیق خودرو توسط انسان می تواند عامل اصلی در بروز تصادفات باشد.

تویوتا سعی کرده است تا تجارب رانندگان حرفه‌ای مسابقات اتومبیل‌رانی را با آینده‌نگری حساب شده یک ابررایانه ادغام کند تا از بروز تصادف توسط این سیستم خودران جلوگیری کند. آنها پس از بررسی رانندگان واقعی و حرفه‌ای، توانایی‌های آنان را به شکل دیجیتالی درآوردند و رفتارهایی را به سیستم آموزش دادند که باعث می‌شود با خطراتی که راننده عادی نمی‌تواند از آنها جلوگیری کند و از عهده آنها برآید، مقابله کند.

این تحقیق در حال حاضر فقط یک مفهوم آزمایشی است. با این حال، این دو تیم به طور فعال در حال کار برای استفاده از این فناوری خودران برای به کارگیری در وسایل نقلیه آینده تویوتا هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.