ضرب الاجل استاندار خراسان جنوبی برای پایان بی نظمی پروازها
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر ساماندهی وضعیت بی نظمی پروازهای استان ظرف یک ماه آینده گفت: برقراری پروازهای منظم، پایدار و قابل اتکا در فرودگاه های استان، مطالبه جدی مردم است و متولیان با برنامه ریزی دقیق و اقدام عملی این موضوع را در اولویت قرار دهند.
سید محمدرضا هاشمی روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت پروازهای استان با بیان اهمیت حمل ونقل هوایی در توسعه منطقه ای افزود: مردم استان انتظار دارند همانند سایر استان ها از پروازهای منظم برخوردار باشند و تداوم لغو یا بی نظمی پروازها قابل قبول نیست.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سید محمدرضا هاشمی اظهار کرد: اگرچه بررسی های فنی، اقتصادی و اجرایی در حوزه پروازها باید توسط مدیران تخصصی انجام شود، اما نتیجه نهایی این اقدامات باید برای مردم ملموس باشد؛ مردم از مسئولان انتظار دارند پروازها برقرار، منظم و قابل برنامه ریزی باشد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه همه ظرفیت های استان برای حمایت از برقراری پروازهای منظم باید پای کار بیاید، ادامه داد: در صورت نیاز به حمایت های مالی، استفاده از ظرفیت معادن، صنایع و بخش خصوصی استان قابل بررسی است، اما هرگونه تصمیم گیری در این زمینه باید با هماهنگی کامل مدیریت استان و در چارچوب مصوبات مشخص انجام شود.
هاشمی با تاکید بر اینکه استان صاحب دارد و تصمیم ها باید هماهنگ باشد گفت: هر فرد یا مجموعه ای که قصد کمک به حل مشکل پروازهای استان را دارد، مورد استقبال است، اما اقدامات باید با اطلاع و هماهنگی مدیریت استان انجام شود تا تصمیم ها پراکنده و غیرمنسجم نباشد.
وی همچنین خواستار تشکیل جلسات منظم و کاربردی برای پیگیری وضعیت پروازها شد و افزود: جلسات هیئت اندیشه ورز و ستادهای مرتبط باید به صورت ماهانه و مستمر برگزار شود و مصوبات آن نیز به شکل دقیق نوشته، ابلاغ و پیگیری شود.
هاشمی تصریح کرد: جلسات نباید جنبه نمایشی داشته باشد؛ خروجی این نشست ها باید به اقدام عملی منجر شود، اگر قرار است مکاتبه ای با وزیر، رئیس سازمان یا شرکت های هواپیمایی انجام شود، باید به موقع تهیه و ارسال شود و پیگیری آن نیز تا حصول نتیجه ادامه یابد.
وی با بیان ظرفیت های اقتصادی استان از جمله معادن و صنایع گفت: استان ظرفیت های مهمی دارد و در صورتی که شرکت های هواپیمایی برای استمرار پرواز نیازمند مشوق یا حمایت باشند، می توان راهکارهایی را در چارچوب قانون و با هماهنگی دستگاه های مسئول بررسی کرد.
استاندار خراسان جنوبی افزود: ارائه هرگونه امتیاز یا حمایت به شرکت های هواپیمایی باید مشروط به تعهد مشخص برای برقراری پروازهای منظم باشد؛ قابل قبول نیست که امتیازی داده شود اما پروازها در زمان نیاز مردم لغو یا نامنظم شود.
هاشمی گفت: مردم بیرجند و دیگر شهرستان های استان نباید برای انجام امور اداری، درمانی، اقتصادی یا حضور در جلسات ملی با مشکل رفت وآمد هوایی مواجه باشند، نبود پرواز منظم، هم هزینه های مردم را افزایش می دهد و هم موجب اختلال در روند توسعه استان می شود.
وی تاکید کرد: مدیران مربوطه باید حدود وظایف خود را بشناسند و برای حل این مسئله مسئولانه وارد میدان شوند، اگر مانعی وجود دارد باید به صورت شفاف اعلام شود تا مدیریت استان برای رفع آن اقدام کند.
استاندار خراسان جنوبی خواستار تدوین برنامه عملیاتی مشخص برای ساماندهی پروازهای استان ظرف یک ماه آینده شد و گفت: دستگاه های مسئول باید ظرف مدت تعیین شده، اقدامات لازم را انجام دهند و نتیجه را گزارش کنند، انتظار مردم از ما اقدام، پیگیری و نتیجه گیری نه صرفا برگزاری جلسه و بیان مشکلات است.