| کد خبر ۹۲۸۴۶
کپی شد
دبیر برنامه سالروز جهانی مبارزه با اعتیاد، خبر داد:

◄ انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اتوبوسرانی تهران

◄ انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اتوبوسرانی تهران
|

تین‌نیوز| دبیر برنامه سالروز جهانی مبارزه با اعتیاد از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و شرکت واحداتوبوسرانی شهر تهران خبر داد.
 
ضیایی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تین‌نیوز، در ارتباط با این اتفاق، اظهار داشت: شرکت واحد اتوبوسرانی با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تفاهم‌نامه‌ای در این خصوص تدوین کرده و پس از پایان اصلاحات آن، به امضای دو طرف خواهد رسید.
 
وی در اشاره به مفاد تفاهم‌نامه‌ای که مقرر است میان این شورا و شرکت واحد اتوبوسرانی امضا شود، افزود: بر این اساس  شرکت‌واحد یک دستگاه اتوبوس تحت عنوان اتوبوس فرهنگی را در اختیار این شورا قرار می‌دهد تا بتوان آن را در اختیار سمن‌های فعال‌ خود در حوزه آموزش و پیشگیری از اعتیاد قرار داد.

ضیائی پور با بیان این‌که، «این احتمال وجود دارد که یک دستگاه اتوبوس دیگر نیز به این دلیل در اختیار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار بگیرد»، گفت: مقرر شده 30 تا 40 ایستگاه اتوبوس برای نصب بنرهای مرتبط با پیشگیری از اعتیاد در اختیاراین سازمان قرار گرفته و از ظرفیت اتوبوس‌های ‌BRT نیز برای نصب استیکرهای حوزه پیشگیری استفاده شود.
 
وی با تاکید بر این‌که براساس این تفاهم‌نامه از ظرفیت پایانه‌هایی که دراختیار شرکت واحد هست نیز استفاده خواهیم کرد، افزود: برهمین اساس از این پس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قادر است تا از مانیتورهای خطوط B.R.T برای اعلام  پیام‌ها استفاده شود.
 
دبیر برنامه سال‌روز جهانی مبارزه با اعتیاد با اشاره به این‌که قرار دادن بروشورهای آموزشی درخطوط B.R.T  و حضور مشاوران این سازمان در آنها در این تفاهم‌نامه مورد تاکید قرار گرفته شده است، خاطرنشان کرد: مدت این تفاهم‌نامه دو سال است که قید شده در صورت نیاز و وجود تفاهم می‌تواند ادامه پیدا داشته باشد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.