بازدید سایت : ۳۸۷۱۳
| کد خبر ۳۰۱۲۰۴
کپی شد

ابطال بیش از ۱۲ هزار پرواز در جریان جنگ و آتش بس/ خسارت ایرلاین‌ ها از ۶ هزار میلیارد تومان گذشت

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه از ۲۳ خرداد ماه تا ۱۱ تیرماه ۴۴۴ هزار و ۳۲۴ بلیت داخلی و ۳۹۵ هزار و ۶۴ بلیت باطل شده است، گفت:در این مدت بیش از ۶ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان درامد از دست رفته شرکت های هواپیمایی است.

ابطال بیش از ۱۲ هزار پرواز در جریان جنگ و آتش بس/ خسارت ایرلاین‌ ها از ۶ هزار میلیارد تومان گذشت
تین نیوز |

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی درباره میزان پروازهای باطل شده در ایام حمله رژیم صهیونیستی و آتش بس اظهار داشت: در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و آتش بس ۱۲ هزار و ۲۹ پرواز باطل شد که از این تعداد ۸ هزار و ۶۵۳ پرواز داخلی و ۳ هزار ۳۷۶ پرواز هم بین المللی بوده است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، مقصود اسعدی سامانی ادامه داد: همچنین از ۲۳ خرداد ماه تا ۱۱ تیرماه ۴۴۴ هزار و ۳۲۴ بلیت داخلی و ۳۹۵ هزار و ۶۴  بلیت باطل شده است. 

اسعدی سامانی درباره میزان و ارزش خسارت ریالی که بابت ابطال بلیت ها به شرکت های هواپیمایی وارد شده، گفت: در این مدت بیش از ۶ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان درامد از دست رفته شرکت های هواپیمایی است. 

اسعدی سامانی درباره جبران خسارت های تحمیل شده به شرکت های هواپیمایی افزود: برای کاهش تبعات ناشی از این خسارات پیشنهاداتی به دولت داده ایم که امیدواریم اجرا و اعمال این پیشنهادات در دستور کار دولت قرار بگیرد. درخواست ما این است که دولت در بحث ارایه تسهیلات و افزایش مهلت پرداخت مالیات و حق بیمه تامین اجتماعی مساعدت هایی را برای شرکت های هواپیمایی در نظر داشته باشد. همچنین تاریخ سر رسید چک های ایرلاین هادر نزد سازمان ها و دستگاه های دولتی استمهال شود. 

وی تاکید کرد: با وجود از دست دادن درآمدها، شرکت های هواپیمایی هیچ تعدیل نیرویی نداشتند و تلاش شد نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی ایرلاین ها حفظ شود البته گویا برخی از شرکت های خدمات مسافرتی و سایت های فروش بلیت ناچار به تعدیل نیرو شده اند. 

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی ادامه داد: باید توجه داشت که لغو پروازها تنها به شرکت های هواپیمایی آسیب وارد نکرده بلکه تمام صنایع و خدمات وابسته به این صنعت تحت تاثیر قرار گرفته اند و نباید این خسارات را محدود به یک صنعت دانست و از توقف پروازها و سفرهای هوایی، خسارت های جانبی زیادی وارد شده است. 

اسعدی سامانی همچنین درباره روند عودت پول بلیت های باطل شده، افزود: عودت هزینه بلیت در جریان است اما از آنجایی که پروازها در حال انجام است برخی از مسافران درخواست دارند که به جای بلیت لغو شده، بلیت جدیدی صادر شود و این امکان که بدون عودت هزینه بلیت باطل شده، بلیت جدیدی صادر شود وجود دارد از این رو این اقدامات با توافق بین فروشنده و خریدار بلیت در حال انجام است. 

وی درباره آخرین وضعیت انجام پروازهای خارجی و برگشت ایرلاین ها خارجی به کشور گفت: پروازهای خارجی هم از سر گرفته شده است و ایرلاین های خارجی هم وارد فرودگاه های بین المللی می شوند و به تدریج شاهد برگشت و برقراری پروازهای خارجی به روال قبلی هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.