نصب 1400 تابلو مسیرنما در جاده های چناران
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چناران و گلبهار از نصب هزار و 400 تابلو مسیرنما در جاده های این شهرستان خبر داد که با اعتبار هفت میلیارد ریالی انجام شده است.

رئیس اداره راهداری چناران و گلبهار با تأکید بر اینکه این اقدام شاخصی در ارتقای ایمنی جاده های پر تردد منطقه است اظهار کرد: با تمرکز بر کاهش تصادفات، هزار و ۴۰۰ تابلو مسیرنما بر نیوجرسی های محور چناران-مشهد و چناران-قوچان با اعتبار ۷ میلیارد ریال توسط پیمانکار نصب شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، سیدجواد احمدی افزود: این تابلوها با قابلیت رویت در شب و شرایط نامساعد جوی، راهنمای دقیقی برای رانندگان هستند و از سردرگمی در مسیرهای پرترافیک جلوگیری می کنند.
احمدی در ادامه با اشاره به دیگر اقدامات بیان کرد: همزمان، عملیات پاکسازی و آزادسازی حریم راه های روستایی در سطح ۳۰۰ هزار مترمربع توسط راهداران و ماشین آلات اداره با هدف حذف موانع ایمنی و شانه سازی جاده ها انجام شد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چناران خاطرنشان کرد: تمام پروژه های خردادماه در چارچوب برنامه های سالانه ایمن سازی راه ها اجرا شده و اولویت ما کاهش آمار سوانح جاده ای در شهرستان است.
به گفتۀ احمدی رئیس ادارۀ راهداری و حمل و نقل جاده ای چناران؛ محور چناران-مشهد یکی از پرترددترین مسیرهای استان است و نصب تجهیزات ایمنی جدید پس از شناسایی ۲۰ نقطه حادثه خیز در این مسیر آغاز شده است.