بازدید سایت : ۱۸۷۹۶
| کد خبر ۳۰۲۴۷۸
کپی شد

بسته حمایتی دولت از کسب و کارها فاقد حمایت موثر و کافی است

نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران گفت: بسته پیشنهادی دولت هم از نظر پوشش کسب وکارها ناقص است و هم در بخش هایی که دیده شده، فاقد حمایت موثر و کافی است.

بسته حمایتی دولت از کسب و کارها فاقد حمایت موثر و کافی است
تین نیوز |
نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران گفت: بسته حمایتی دولت پاسخگوی نیاز فعالان اقتصادی نیست، به جای تدوین بسته ای پر از تبصره و محدودیت، دولت فورا همه تعهدات، سررسیدها و الزامات قانونی فعالان اقتصادی را سه ماه تمدید کند، این شامل بدهی های بانکی، حق بیمه تامین اجتماعی، هزینه های انرژی، مجوزهای واردات و صادرات و الزامات ارزی است. 

به گزارش  تین نیوز به نقل از  مرتضی کوهنورد، نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران  به بسته حمایتی دولت از کسب و کارها در دوران پس از جنگ اشاره کرد و اظهار داشت: بسته پیشنهادی دولت هم از نظر پوشش کسب وکارها ناقص است و هم در بخش هایی که دیده شده، فاقد حمایت موثر و کافی است. 

وی با اشاره به تبعات جنگ اخیر در منطقه افزود: از آغاز جنگ تاکنون حدود یک ماه ونیم می گذرد و هیچ یک از شرایط در حوزه اقتصاد به حالت عادی بازنگشته است. حتی با خوش بینانه ترین نگاه، حداقل یک ماه و نیم دیگر زمان نیاز است تا اقتصاد به وضعیت قبل بازگردد؛ به عبارتی فعالان اقتصادی با یک دوره سه ماهه از اختلالات مواجه هستند.

پیشنهاد تمدید سه ماهه برای تمامی تعهدات اقتصادی

کوهنورد تاکید کرد: بسته حمایتی فعلی حتی با وجود فرصت هایی که برای برخی کسب وکارها در نظر گرفته شده محدود، مقطعی و ناکارآمد است. متاسفانه نگاه دولتی ها این است که به مرور، بسته اصلاح خواهد شد اما در عمل فعالان اقتصادی تحت فشار هستند. 

وی بیان کرد: به جای تدوین بسته ای پر از تبصره و محدودیت، دولت می تواند در یک اقدام ساده و فوری، همه تعهدات، سررسیدها و الزامات قانونی فعالان اقتصادی را سه ماه تمدید کند. این شامل بدهی های بانکی، حق بیمه تامین اجتماعی، هزینه های انرژی، مجوزهای واردات و صادرات و همچنین الزامات ارزی است. 

نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران اضافه کرد: با این اقدام ساده، هم فعالان اقتصادی فرصت تنفس پیدا می کنند و هم دولت می تواند در این سه ماه با شرایط بهتری برای اصلاحات ساختاری تصمیم گیری کند. در حال حاضر در برخی موارد فقط یک ماه فرصت داده می شود که به هیچ وجه کافی نیست.

نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران با ذکر مثالی از شرایط بحرانی برخی اعضای تشکل ها گفت: یکی از اعضای ما باید تا ده روز پیش فرآیند ثبت اطلاعات خود را در سامانه به اتمام می رساند اما سامانه مبادلات ارزی بیش از یک ماه و نیم بسته بود. امروز که سامانه باز شده، بانک به وی هشدار داده که اگر ظرف ۲۴ ساعت تسویه نکند، حساب هایش مسدود و سپرده ۳۵ درصدی اش به خزانه دولت منتقل خواهد شد. در حالی که تاخیر از سوی دولت بوده اما فشار به فعال اقتصادی وارد می شود. 

کوهنورد همچنین تاکید کرد: همه مشکلات فعالان اقتصادی را می توان با یک بند ساده حل کرد و آن هم تمدید سه ماهه همه تعهدات است. این کمترین کاری است که دولت در شرایط اضطراری فعلی می تواند برای بخش خصوصی انجام دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.