۱۲ مجتمع خدماتی ـ رفاهی گلستان متناسب سازی شدند
مسئول واحد بازرگانی و سرمایه گذاری راهداری گلستان گفت: صدور پروانه فعالیت مجتمع های رفاهی تنها در صورت رعایت الزامات مناسب سازی امکان پذیر است.
از میان ۲۲ مجتمع خدماتی ـ رفاهی فعال در استان، تاکنون ۱۲ مجتمع متناسب سازی شده اند که اغلب آن ها جدیدالاحداث هستند.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره راهداری استان گلستان، ، عبدالسعید خانی اظهار داشت: دستور العمل ها و آیین نامه مناسب سازی جهت دسترسی توانخواهان به امکانات و فضاهای رفاهی برای سرمایه گذاران ارائه شده و صدور پروانه بهره برداری منوط به اجرای این طرح خواهد بود.
به گفته وی، طرح متناسب سازی فضاها برای توانخواهان شامل استانداردسازی پارکینگ ها، سرویس های بهداشتی، مسیرهای دسترسی و طراحی مناسب فضاهای خدماتی است تا افراد دارای معلولیت، به ویژه کاربران ویلچر، بتوانند بدون محدودیت از خدمات این مجتمع ها استفاده کنند.
خانی با بیان اینکه این اقدامات در دستور کار اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قرار دارد، افزود: از میان ۲۲ مجتمع خدماتی ـ رفاهی فعال در شبکه راه های استان، تاکنون ۱۲ مجتمع متناسب سازی شده اند که اغلب آن ها مجتمع های جدیدالاحداث هستند.