عملیات مجدد تونل دیل گچساران پس از ۷ سال توقف
جزئیات آغاز مجدد عملیات اجرایی پروژه تونل «دیل» شهرستان گچساران که از سال ۱۳۹۸ متوقف شده بود، از سوی غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس و صمصام آقایی، مدیر حوزه طرح های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل در استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد.
جزئیات آغاز مجدد عملیات اجرایی پروژه تونل «دیل» شهرستان گچساران که از سال ۱۳۹۸ متوقف شده بود، از سوی غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس و صمصام آقایی، مدیر حوزه طرح های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل در استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، غلامرضا تاجگردون در پستی در فضای مجازی نوشت: تونلی که شروع شده و باز می شود، همیشه تعطیل کردن یک پروژه یک داستان دارد و شروعش هزار داستان. بالاخره بعد از قریب به دوسال تلاش مجدد ادامه تونل دیل شروع شد و امیدوارم آنچه مطلوب ملت، میهن و منطقه است به زودی به نتیجه برسد.
همچنین صمصام آقایی در این زمینه به ایسنا گفت: وظیفه احداث پروژه «تونل دیل» در وهله اول تسهیل ارتباط مردم «منطقه دیل به گچساران» و کاهش تصادفات این حوزه است و در بخش دیگر از طرح، هدف اصلی پروژه تسهیل و هدایت قسمتی از ترافیک کریدور «شهرضا - بهبهان از طریق محور «پاتاوه به دهدشت» از نزدیک شهر دهدشت به سمت چرام، دیل گچساران و گناوه است.
وی ادامه داد: پروژه تونل دیل تاکنون ۲۰ میلیارد تومان هزینه داشته که عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۹۸ به دلیل نشت جزئی گاز متوقف شد.
مدیر حوزه طرح های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص نحوه بازگشت این پروژه به مدار فعالیت گفت: با توجه به اینکه این پروژه مطالبه جدی مردم منطقه بود و همینطور جاده موجود تصادفات و خطراتی را به همراه داشت، در فرایند یک سال و نیمه مطالعات بازگشت پروژه به مدار فعالیت انجام شد که بی خطر بودن و امکان پذیر بودن آن را اثبات کرد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه برای تکمیل به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار احتیاج دارد، در مورد وضعیت اعتبارات پیش بینی شده برای آن عنوان کرد: طرح یاد شده زیر مجموعه طرح کلی «احداث راه اصلی «چرام- گچساران - باباکلان - امامزاده جعفر - چهار بیشه» است که علاوه بر پیوست بودجه سال ۱۴۰۵، در سفر ریاست جمهوری نیز برای آن بودجه در نظر گرفته شده است و اعتبارات به تناسب پیشرفت فیزیکی به آن تخصیص پیدا خواهند کرد.
به گفته آقایی، عملیات اجرایی تونل دیل محور گچساران - چرام ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد.