بازدید سایت : ۹۹۹۴۹
| کد خبر ۲۹۷۳۹۱
کپی شد

◄ بازدید وزیر راه و شهرسازی از جاده گهواره به توتشامی در شهرستان دالاهو

وزیر راه و شهرسازی در دومین روز سفر خود به استان کرمانشاه از جاده گهواره به توتشامی در شهرستان دالاهو بازدید و بر حل مشکلات این منطقه در حوزه های مرتبط با راه و شهرسازی تاکید کرد.

بازدید وزیر راه و شهرسازی از جاده گهواره به توتشامی در شهرستان دالاهو
تین نیوز |

وزیر راه و شهرسازی در دومین روز سفر خود به استان کرمانشاه از جاده گهواره به توتشامی در شهرستان دالاهو بازدید و بر حل مشکلات این منطقه در حوزه های مرتبط با راه و شهرسازی تاکید کرد.

تسهیلگری برای تکمیل پروژه‌ های حمل و نقلی و مسکن کرمانشاه

اختصاص ۱۳ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان به پروژه های زیربنایی و راهداری استان کرمانشاه

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، امروز ۲۵ اردیبهشت در دومین روز از سفر خود در همراهی با رییس جمهور و سایر اعضای دولت به استان کرمانشاه از جاده گهواره به توتشامی در شهرستان دالاهو استان کرمانشاه بازدید کرد.

در جریان این بازدید، مجتبی بخشی پور نماینده گیلانغرب در مجلس به تشریح برخی از محرومیت های منطقه پرداخت و خواستار توجه بیشتر به توسعه زیرساخت های این منطقه شد.

وزیر راه و شهرسازی ضمن شنیدن مشکلات و درخواست های مردم و نمایندگان، اعلام کرد تا در جلسات تخصصی مهمترین موضوعات این منطقه رسیدگی شود.

گفتنی است، فاصله گهواره تا توتشامی ۹.۳ کیلومتر است که در نهایت از این جاده به کرند غرب ۵۰ کیلومتر فاصله دارد. مسیر شماره ۳، گهواره را به بزرگراه کربلا از طریق روستای برزه ارتباط می دهد که ۶۷ کیلومتر با بزرگراه کربلا در خارج از اسلام آباد غرب بین جاده اسلام آباد غرب -کرمانشاه فاصله دارد.

مرکز بستر درمانی دالاهو مقاوم‌سازی می‌شود 

وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان کرمانشاه از مرکز بستر درمانی دالاهو که در سنوات گذشته توسط این وزارتخانه احداث و تحویل بهره بردار؛ وزارت بهداشت شده بود، بازدید کرد و گفت: با تغییر کارفرما، مقاوم سازی مرکز بستر درمانی دالاهو که در زلزله ۹۶ آسیب دید را آغاز می کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در جریان این بازدید که در همراهی مجتبی بخشی پور نماینده مردم گیلانغرب و دالاهو در مجلس و علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن انجام شد، قول داد تا مقاوم سازی این مرکز بستر درمانی از محل اعتبارات راه و شهرسازی استان انجام شود.

صادق با بیان اینکه این مرکز بستر درمانی در سنوات گذشته توسط وزارت راه و شهرسازی احداث شد و در اختیار بهره بردار آن یعنی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت، گفت: مقاوم سازی این بیمارستان از جمله ماموریت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که انجام نشده است. بنابراین با تغییر کارفرما تلاش خواهیم کرد تا مقاوم سازی این مرکز بستر درمانی را آغاز کنیم.

وی تصریح کرد: این شهرستان از جمله شهرستان هایی است که نیاز مبرم به بیمارستان دارد و مقاوم سازی مرکز بستر درمانی برای ادامه روند فعالیت های شهرستان حائز اهمیت است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.