محور کندوان با نصب توری سنگ گیر(راک فال) ایمن تر شد
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران از پیشرفت عملیات ایمن سازی محور کندوان خبر داد و گفت: توری سنگ گیر (راک فال)در محدوده شیب دار سیاه بیشه این محور به طول۵۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۱۲میلیارد تومان با هدف تأمین ایمنی تردد مسافران اجرا شد.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران از پیشرفت عملیات ایمن سازی محور کندوان خبر داد و گفت: توری سنگ گیر (راک فال)در محدوده شیب دار سیاه بیشه این محور به طول۵۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۱۲میلیارد تومان با هدف تأمین ایمنی تردد مسافران اجرا شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، محسن محمدنژاد مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران اظهار کرد: فاز دوم عملیات اجرایی تور سنگ گیر(راک فال) در بالادست محدوده سیاه بیشه به طول ۴۰ متر به مرحله اجرا در می آید.
مدیر این اداره کل خاطر نشان ساخت: توری سنگ گیر (راک فال) سازه ای حفاظتی است که برای مهار ریزش سنگ و خاک در مناطق شیب دار اجرا می شود و مانع ورود سنگ های سقوط کرده به سطح جاده می گردد و این سازه توان جلوگیری از سقوط حدود ۵ هزار کیلوگرم سنگ را دارد و مانع ورود ریزش ها به سطح جاده خواهد شد.
وی در مورد ویژگی های کلیدی تور سنگ گیر(راک فال) گفت: توری سنگ گیر توانایی مقابله با ضربه ناشی از رها شدن قطعات سنگی بزرگ از ارتفاع زیاد را دارند و ازآن همچنین می توان برای جلوگیری از انتقال رسوبات ناشی از سیلاب ها در داخل آبروها که می تواند بسیار حادثه ساز باشد نیز استفاده کرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در ادامه گفت: تور سنگ گیر(راک فال )که اخیراَ در این محور نصب گردید عملکرد موفقیت آمیزی از خود نشان داد، یک سنگ در حال سقوط از ارتفاعات، توسط این توری مهار شد و اجازه نداد وارد مسیر تردد خودروها شود.
وی خاطر نشان ساخت : به گفته عوامل حاضر در محل، در صورت عبور این سنگ از سد تور سنگ گیر (راک فال)، احتمال وقوع حادثه برای خودروهای عبوری بسیار بالا بود.
محمدنژاد در ادامه گفت: در دو سال گذشته جهت تامین ایمنی محور کندوان اجرای عملیات گالری پیش ساخته در منطقه کمرزرد یکی از پرخطرترین نقاط محور که شامل نصب قطعات فوقانی به طول ۲۳۰ متربا اعتباری بالغ بر ۲۲۰میلیارد تومان نصب گردید که با نصب این گالری شاهد کاهش مشکلات ریزش سنگ در محور بودیم.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران با تشریح آخرین وضعیت عملیات عمرانی و ایمن سازی در محور کندوان اظهار کرد: عملیات اجرایی ایمن سازی با نصب تورسنگ در محورهای مستعد ریزش سنگ بوده بر روی تراشه های ریزشی محور کندوان در ۵نقطه با اعتباری بالغ بر ۲۴میلیارد تومان نیز در محور اجرایی گردید.
وی گفت: محور کندوان جزو شبکه های ارتباطی اصلی پایتخت به شمال کشور شامل استان گیلان و غرب استان مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی، جاذبه های تاریخی و کوتاه بودن مسافت در تمام فصول به ویژه نوروز با استقبال مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.