بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۲۵۳۵۱۵
کپی شد

افزایش ۲۵ درصدی بهای بلیت مترو در تهران تصویب شد

اعضای شورای اسلامی شهر تهران لایحه افزایش نرخ بلیت مترو را در یکصد و سی و پنجمین نشست بررسی و تصویب کردند.

تین نیوز |

 اعضای شورای اسلامی شهر تهران لایحه افزایش نرخ بلیت مترو را در یکصد و سی و پنجمین نشست بررسی و تصویب کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، شهرداری تهران در لایحه پیشنهادی خود افزایش ۳۱ درصدی نرخ بلیت مترو را مدنظر داشت اما در نهایت با پیشنهاد اعضای شورای اسلامی شهر تهران، این رقم به ۲۵ درصد کاهش یافت.

با احتساب افزایش ۲۵ درصدی، شهروندان تهرانی از سال آینده باید برای هر سفر درون شهری با مترو تهران رقمی معادل ۳۱۲۵ تمان پرداخت کنند.

طبق روال هر سال و به طور معمول این لایحه پس از تایید فرمانداری تهران برای اجرا به شهرداری ابلاغ و از حوالی اردیبهشت افزایش نرخ مصوب، اعمال می شود.​

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.