| کد خبر ۳۰۹۵۷۳
کپی شد

◄ برخورد اتوبوس با تریلی در جاده سبزوار ۲۸ مصدوم بر جای گذاشت

برخورد یک اتوبوس با تریلی در مسیر جاده سبزوار-داورزن ۲۸ نفر مصدوم بر جای گذاشت و امدادرسانی توسط اورژانس سبزوار به سرعت آغاز شد.

برخورد اتوبوس با تریلی در جاده سبزوار ۲۸ مصدوم بر جای گذاشت
تین نیوز |

معاون فنی و عملیات دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، مسلم فائق نیا، اعلام کرد که برخورد یک اتوبوس با تریلی در مسیر جاده سبزوار-داورزن ۲۸ نفر مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش تین نیوز، این حادثه در محدوده مهر و ریوند شهرستان داورزن رخ داد و بلافاصله پس از اطلاع، چند دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی سبزوار به محل اعزام شدند و عملیات امدادرسانی آغاز شد.

اقدامات اورژانسی و وضعیت مصدومان

همه مصدومان حادثه توسط آمبولانس های اورژانس سبزوار به بیمارستان امداد شهید بهشتی منتقل شدند و روند رسیدگی درمانی آن ها در بیمارستان ادامه دارد.

همچنین ۳۱ مرکز اورژانس شهری و روستایی با ۵۱ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس و یک بالگرد، خدمات اورژانسی و درمانی به حادثه دیدگان و بیماران غرب خراسان رضوی در شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد ارائه می کنند.

بیانیه مسئولان

مسلم فائق نیا تاکید کرد که تیم های امدادی به سرعت در محل حادثه حاضر شدند و تمامی مصدومان تحت مراقبت های پزشکی قرار دارند. وی افزود: «تلاش می کنیم روند درمان هر یک از مصدومان به سرعت و با کیفیت مناسب انجام شود.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.