بازدید سایت : ۷۳۱۸۷
| کد خبر ۲۹۷۸۴۲
کپی شد

بررسی راهکارهای افزایش سهم حمل و نقل ریلی در بندر امام(ره)

راهکارهای افزایش سهم حمل ونقل ریلی در جابجایی کالاهای وارداتی، در نشست مشترک مدیران ارشد حمل ونقل استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفت و دستیابی به سهم ۲۵ درصدی حمل ونقل ریلی مطابق با برنامه هفتم توسعه هدف گذاری شد.

بررسی راهکارهای افزایش سهم حمل و نقل ریلی در بندر امام(ره)
تین نیوز |

راهکارهای افزایش سهم حمل ونقل ریلی در جابجایی کالاهای وارداتی، در نشست مشترک مدیران ارشد حمل ونقل استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفت و دستیابی به سهم ۲۵ درصدی حمل ونقل ریلی مطابق با برنامه هفتم توسعه هدف گذاری شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادرودریانوردی، ابوطالب گرایلو، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در این نشست با تأکید بر مزایای حمل ونقل ریلی اظهار داشت: این شیوه حمل ونقل علاوه بر صرفه اقتصادی، از ایمنی بالاتر و آلایندگی کمتری برخوردار است و می تواند به کاهش چشمگیر ترافیک جاده ای و مصرف سوخت منجر شود.

در همین راستا، هادی نژاد، مدیرکل بازرگانی راه آهن جمهوری اسلامی از برنامه ریزی گسترده برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: افزایش فعالیت شرکت های تأمین واگن، توسعه حمل ونقل ترکیبی و تخصیص منابع به شرکت های سرمایه گذار ریلی در دستور کار قرار دارد.

موسوی، معاون بازرگانی داخلی  پشتیبانی امور دام کشور نیز با اشاره به ضرورت افزایش رقابت پذیری در این بخش تصریح کرد: توسعه سیستم های پایش محموله ها و افزایش سرعت و ایمنی قطارها از اولویت های اصلی است.

جهان نژادیان، رئیس غله و بازرگانی استان خوزستان از هدف گذاری برای حمل 1.8 میلیون تن کالا در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: احداث چندین ایستگاه ریلی جدید در مقاصد درون استانی برای تسهیل عملیات کالای داخلی در برنامه قرار دارد.

در این نشست، فرصت های بهبود در حوزه هایی چون افزایش واگن های استاندارد حمل غلات، ارتقای سیستم های لجستیکی و توسعه زیرساخت ها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

رضایی، نماینده شرکت پارسیان ریل شرق با اشاره به این چالش ها، بر ضرورت ساخت دو پایانه تخلیه و بارگیری ریلی در سطح شهرستان و استان های پسکرانه بندر تأکید کرد.

راهکارهای پیشنهادی برای رفع موانع موجود شامل تقویت سیستم های نرم افزاری پایش کالا، توسعه رقابت بین شرکت های حمل ونقل ریلی، حمایت های مالی از شرکت های ریلی و تقویت زیرساخت ها مطرح شد. همچنین بر ایجاد امکانات جانبی مانند انبارهای مناسب و تسهیلات تخلیه و بارگیری تأکید شد.

مدیران حاضر در نشست بر اهمیت هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه های مختلف تأکید کردند و مقرر شد نشست های مشترک به صورت مستمر برگزار شود.

گرایلو  خاطرنشان کرد: هدف نهایی ما ارتقاء سطح خدمات، کاهش هزینه ها و افزایش سهم ریل در حمل کالاهای اساسی است که به نفع اقتصاد و محیط زیست کشور خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.