◄ اینفوگرافیک | بازسازی پل های تخریب شده هرمزگان
پل بزرگ شهید مویدی (گریوه) در محور بندرعباس- خمیر به نمایندگی از هشت دستگاه پل و تونل بازسازی شده استان هرمزگان به بهره برداری رسید.
پل بزرگ شهید مویدی (گریوه) در محور بندرعباس- خمیر به نمایندگی از هشت دستگاه پل و تونل بازسازی شده استان هرمزگان به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، این مجموعه شامل پل قبل از سه راهی کهورستان در مسیر برگشت، پل قبل از سه راهی کهورستان در مسیر رفت، پل منبع آب (بوژی رو)، پل نیمه کار، پل بزرگ شهید مویدی (گچین سابق)، پل سرزه رودان، تونل شهید میرزایی در مسیر رفت و برگشت و پل شور است.
این پل ها و تونل در جریان حملات خردادماه ۱۴۰۵ آسیب دیده بودند و پس از انجام عملیات بازسازی، برای بهره برداری آماده شدند.
پروژه های یادشده در محورهای مختلف استان هرمزگان از جمله بندرعباس–خمیر، بندرعباس–سیرجان و بندرعباس–میناب قرار دارند.
پل بزرگ شهید مویدی (گریوه یا گچین) که در محور بندرعباس–لار قرار دارد، نیز در مدت کمتر از دو ماه بازسازی شد و به مدار تردد بازگشت.
همچنین عملیات بازسازی پل نیمه کار در محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار و پل منبع آب (بوژی رو) در محور بندرخمیر–بندرعباس انجام شده و این پل ها نیز در مجموعه پروژه های بازسازی شده استان قرار دارند.
بازسازی و احیای دوباره پل منبع آب (بوژی رو) در محور بندرخمیر - بندرعباس، روایتی زنده از پیروزی سازندگی بر ویرانی است که نشان می دهد هرمزگان، با اتکاء به دستان فرزندان توانمندش، همواره در مسیر پیشرفت، پیشرو و آسیب ناپذیر خواهد ماند.

پل های آسیب دیده از جنگ کهورستان در مسیرهای رفت و برگشت محور لار - بندرعباس بازسازی شد.
امروز این پل ها نه تنها سازه هایی بتنی و فلزی که سند افتخاری بر همت بلند راهداران و مهندسان غیور هستند، تا امید و توسعه را به سوی فردایی روشن تر پیوند بزنند.