بازدید سایت : ۵۹۸۶۸
| کد خبر ۳۰۰۹۹۲
کپی شد

پایان فاز نخست بهسازی راه روستایی مادیان گوابر در لنگرود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان اعلام کرد: عملیات فاز یک پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی مادیان گوابر در شهرستان لنگرود به طور 1900متر به پایان رسیده است.

پایان فاز نخست بهسازی راه روستایی مادیان گوابر در لنگرود
تین نیوز |

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان در خصوص اجرای این پروژه اظهار کرد:اجرای پروژه فاز یک بهسازی و آسفالت راه روستایی مادیان گوابر در شهرستان لنگرود به طول ۱۹۰۰متر به اتمام رسیده است .

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فریبرز مرادی خاطرنشان کرد: اعتبار بالغ بر ۶۰ میلیارد ریالی این پروژه از محل منابع اعتبارات ملی و استانی تامین شده است.

 وی زمان اتمام پروژه را دهم تیرماه سال جاری عنوان کرد و گفت با اتمام این پروژه کاربران راه روستایی از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

 مرادی تسهیل در تردد و ارائه خدمت به مردم را از اهداف اجرای این پروژه عنوان کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.