بازدید سایت : ۳۴۴۰۱
| کد خبر ۳۰۱۳۵۸
کپی شد

◄ میزان استقبال از انجمن های صنفی رانندگان چقدر است؟/ وجود حدود 600 هزار راننده کامیون

اگر تشکل های صنفی حمل و نقل جاده ای بتوانند اعضای بیشتری را به عضویت خود آوردند، هیئت مدیره این تشکل ها هم هنگام پیگیری حق و حقوق اعضا از قدرت چانه زنی بیشتری برخوردار خواهند بود و امکان بیشتری برای تحقق مطالبات اعضای خود خواهند داشت.

میزان استقبال از انجمن های صنفی رانندگان چقدر است؟/ وجود حدود 600 هزار راننده کامیون
تین نیوز |

در حالی که تشکل های صنفی کارگری و کارفرمایی حمل و نقل جاده ای  از رانندگان تا مالکان ناوگان و شرکت های حمل و نقل  نماینده اعضای خود در پیگیری حق و حقوق اعضا هستند و به خصوص در شرایط بحرانی تنها اعضای هیئت مدیره این تشکل ها هستند که برای شرکت در جلسات فراخوانده می شوند و می توانند خواسته های اعضای خود را با مسئولان دولتی مطرح نمایند، اما هنوز آمار دقیقی از تعداد اعضای آنها وجود ندارد.

به گزارش تین نیوز ، این در حالی است که بر اساس آمار غیر رسمی که در فضای مجازی از تعداد رانندگان، مالکان ناوگان، شرکت های حمل و نقل  کالا وجود دارد، فقط در بخش کالا چیزی حدود 600 هزار راننده فعال وجود دارد و حدود 5000 هزار شرکت حمل و نقلی نیز در بخش کالا فعالیت می کنند.

اگر به این رقم ها،  تعداد رانندگان اتوبوس و مالکان اتوبوس و رانندگان سواری کرایه و شرکت های حمل و نقل مسافر هم اضافه رشود، رقم بسیار بالایی از فعالان حوزه حمل و نقل جاده ای در کشور به دست می آید به به گفته برخی فعالان صنفی این رقم عددی معادل یک میلیون نفر بدون احتساب اعضای تشکل های کارفرمایی  است. با این حال متاسفانه  هیچ منبع رسمی یا گزارش دقیقی در مورد تعداد اعضای تشکل ها شامل  اتحادیه‌ ها و انجمن‌ های کارگری یا کارفرمایی حمل و نقل جاده‌ ای (شامل تشکل های مرتبط با رانندگان و مالکان کامیون، اتوبوس و سواری کرایه و همچنین شرکت های حمل و نقل مسافر و کالا ) وجود ندارد.

 بسیاری منابع، مانند سایت‌های خبری و صنفی، فقط به ترکیب هیئت مدیره یا آدرس های شهرستانی انجمن‌ ها اشاره می‌کنند و اطلاعات عددی درباره تعداد اعضا ندارند. برخی انجمن ها و کانون‌ ها هم فقط به انتخاب اعضای هیئت ‌مدیره اشاره کرده‌ اند، نه تعداد کل اعضا  .

بنابراین  هنوز مشخص نیست  تشکل های مرتبط با حمل و نقل جاده ای چه کارگری و چه کارفرمایی نماینده چه تعداد از فعالان این بخش هستند و  اصولا  چه تعداد از اعضا را به خود جذب کرده اند   و اگر نتوانسته اند اعضای زیادی را به عضویت خود آورند دلیل این موضوع چه بوده است؟  آیا  فعالان این حوزه از نظر پرداخت حق عضویت در مضیقه هستند؟  آیا نسبت به کارایی و توانمندی  این تشکل ها دچار شک و تردید هستند؟ آیا از نظر وقت  دچار مشکل هستند و نمی توانند برای عضویت در انجمن های صنفی اقدام کنند؟ آیا اطلاعات کافی در مورد وجود چنین تشکل هایی ندارند و نمی دانند عضویت در انجمن ها چه مزیت هایی دارد؟

پاسخ به این پرسش ها قطعا می تواند به افزایش توانمندی تشکل های صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کمک فراوانی کند. به طور حتم اگر تشکل های صنفی حمل و نقل جاده ای بتوانند اعضای بیشتری را به عضویت خود آوردند، هیئت مدیره  این تشکل ها هم هنگام  پیگیری حق و حقوق اعضا از قدرت چانه زنی بیشتری برخوردار خواهند بود و امکان  بیشتری برای تحقق مطالبات اعضای خود خواهند داشت.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • ظفرعظیمی مهر پاسخ

    سلام
    در خصوص انجمن صنفی رانندگان بایستی عرض کنم از سال ۷۲ که زمزمه تاسیس برخی انحمن صنفی رانندگان در برخی شهرها به میان امد پس از تشکیل تا دوسه سال هم کارایی تا حدودی در خصوص حل مشکلات رانندگان احساس میشد اما پس از چندسال که مدیران انجمن صنفی خود را متاسفانه برتر و خودبزرگ بینی پیدا میکردند دیگر هدف فقط کسب صندلی و ییس شدن بود و اکنون هم هر کدام دویست سیصدنفر راننده و یا غیر راننده را جمع کرده و کارت عضویت براشان صادر نموده در کل انجمنی به نام دویست نفر درهر شهر و در کل ایران دو سه هزار نفر عضو دارند حساب کنید کانون رانندگان برگزیده دوسه هزار نفر راننده یعنی زیر یک درصد رانندگان هستند