بازدید سایت : ۷۰۱۴۸
| کد خبر ۲۹۷۴۱۴
کپی شد

تلاش برای فعال‌ سازی فرودگاه بین‌ المللی الماس سرخس در سال ۱۴۰۴

مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی گفت: با سرمایه گذار آستان قدس رضوی و منطقه ویژه اقتصادی، در فرودگاه سرخس امکانات بسیار مطلوبی تعبیه شده است و تمامی تلاش خود را برای فعال سازی این فرودگاه در سال ۱۴۰۴ انجام می دهیم.

تلاش برای فعال‌ سازی فرودگاه بین‌ المللی الماس سرخس در سال ۱۴۰۴
تین نیوز |

مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی گفت: با سرمایه گذار آستان قدس رضوی و منطقه ویژه اقتصادی، در فرودگاه سرخس امکانات بسیار مطلوبی تعبیه شده است و تمامی تلاش خود را برای فعال سازی این فرودگاه در سال ۱۴۰۴ انجام می دهیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز؛ محمود امانی نبی در بازدید از فرودگاه بین المللی الماس سرخس با اشاره به آمادگی و زیرساخت های فرودگاه سرخس افزود: کارهای بسیار خوب و مؤثری در این فرودگاه انجام شده و جا دارد از مدیران منطقه ویژه اقتصادی در این خصوص تقدیر ویژه داشته باشیم.

وی با تأکید بر وظیفه ذاتی مجموعه فرودگاه ها برای آماده سازی خدمات پروازی گفت: وظیفه ما فراهم سازی بستر ایمن و استاندارد برای شرکت های هواپیمایی و مسافران است تا سفری ایمن و آسوده را تجربه کنند.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی ادامه داد: در این سفر با یک تیم فرودگاهی در سرخس و این فرودگاه حاضر شدیم تا ضمن بررسی وضعیت، نواقص موجود را با هماهنگی آستان قدس رضوی و منطقه ویژه اقتصادی سرخس جهت هر چه سریع تر راه اندازی شدن فرودگاه برطرف سازیم.

 به نقل از مدیریت ارتباطات و رسانه موسسه منطقه ویژه اقتصادی سرخس، امانی بنی گفت: فرودگاه سرخس با توجه به موقعیت خود و قرار گرفتن در دل منطقه ویژه و نیاز آتی بسیار بالا در منطقه آزاد می تواند به مرکز کارگو و مسافری بعد از فرودگاه مشهد تبدیل شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.