| کد خبر: 218116 |

خسارت ۲۹ میلیارد دلاری کروناویروس به گردشگری انگلستان

پیش‌بینی‌های اقتصادی بریتانیا در سال جاری نشان داده است، به علت کاهش آمار سفرهای گردشگری، حدود ۲۲ میلیارد پوند (۲۹ میلیارد دلار) از دست می‌رود و این مورد می‌تواند ۳ میلیون شغل مرتبط با گردشگری را در معرض خطر قرار دهد.

تین نیوز

پیش‌بینی‌های اقتصادی بریتانیا در سال جاری نشان داده است، به علت کاهش آمار سفرهای گردشگری، حدود ۲۲ میلیارد پوند (۲۹ میلیارد دلار) از دست می‌رود و این مورد می‌تواند ۳ میلیون شغل مرتبط با گردشگری را در معرض خطر قرار دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسترن آی، شورای جهانی مسافرت و گردشگری (WTTC) در گزارشی پیش‌بینی کرده است که هزینه‌های بین‌المللی گردشگران ممکن است از ۷۸ درصد که معادل با از دست دادن ۶۰ میلیون پوند در روز یا ۴۲۰ میلیون پوند در هفته است، کاهش پیدا کند.

شورای جهانی مسافرت و گردشگری اعلام کرد: مسافران و گردشگران انگلستان، به دلیل عدم اطمینان درباره محدودیت‌های مسافرتی ارائه‌شده برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید- ۱۹ از سفر اجتناب می‌کنند و شاید سال‌ها زمان برای بهبودی این آسیب نیاز باشد.

تاثیر شدید کروناویروس بر سفر و گردشگری انگلستان آشکار است و همچنان در این مسیر تاثیرات منفی خود را نشان خواهد داد.

اقتصاد این کشور بیش از هر همسایه اروپایی، در سه‌ماهه دوم با یک‌پنجم کاهش به دلیل تاثیرات کروناویروس، این کشور را به عمیق‌ترین رکود اقتصادی خود رساند.

گردشگران تمایلی به بازدید از این کشور ندارند، زیرا کشور انگلیس، کشور اروپایی است که از بیماری کروناویروس آسیب زیادی متحمل شده است.

بعد از کاهش محدودیت‌ها در چند ماه پیش، بازهم سفر از کشورهای اتریش، کرواسی، فرانسه، هلند و اسپانیا چشمگیر نبود.

شورای جهانی مسافرت و گردشگری گفت: شهر لندن(پایتخت انگلستان) به دلیل کاهش سفر، آسیب سختی دیده است، زیرا حدود ۸۵ درصد از هزینه‌های گردشگری در پایتخت از گردشگران خارجی است.

گلوریا گوارا، مدیرکل شورای جهانی مسافرت و گردشگری افزود: آمارهای اخیر نشان داده است که مشکلات اقتصادی بر میلیون‌ها خانوار در بریتانیا که معیشت آنها وابسته به مسافرت و جهانگردی است، تاثیر گذاشته است.

گوارا همچنین گفت: این وضعیت می‌تواند موقعیت شهر لندن، به‌عنوان یکی از قطب‌های برتر جهان برای مسافرت و گردشگری را تهدید و مقصدهای دیگر را جایگزین این شهر کند.

محققان افزودند: برنامه آزمایش و ردیابی سریع، جامع و مقرون‌به‌صرفه در نقاط خروجی کشور برای جایگزینی قرنطینه می‌تواند راه‌حلی در این زمینه باشد.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.