| کد خبر ۳۱۹۱۸۶
کپی شد

پیشرفت عملیات اجرایی در قطعات ۱، ۳ و ۶ محور راور–دیهوک

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان از پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی در قطعات ۱، ۳ و ۶ محور حیاتی راور–دیهوک خبر داد.

پیشرفت عملیات اجرایی در قطعات ۱، ۳ و ۶ محور راور–دیهوک
تین نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان از پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی در قطعات ۱، ۳ و ۶ محور حیاتی راور–دیهوک خبر داد. 

 به گزارش  تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ،  علی حاجی زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان به همراه علی طاهرنژاد معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی و جمعی از کارشناسان روند اجرای عملیات راه سازی در محور راور–دیهوک را مورد بررسی قرار داد.

 حاجی زاده در این بازدید اظهار داشت: بازدید از قطعه ۱ محور راور-دیهوک به طول ۵ کیلومتر انجام شد که بر اساس آخرین گزارش ها، این قطعه تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی رسیده است.

 وی افزود: همچنین قطعه ۳ این محور به طول ۱۷ کیلومتر مورد بازدید قرار گرفت که از این میزان، ۷ کیلومتر به بهره برداری رسیده و ۵ کیلومتر دیگر نیز قیرپاشی شده و آماده اجرای عملیات آسفالت است و پیشرفت فیزیکی این قطعه نیز در حال حاضر ۷۰ درصد اعلام می شود.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان ادامه داد: در ادامه این بازدید قطعه ۶ محور راور–دیهوک به طول ۲۰ کیلومتر نیز مورد بررسی قرار گرفت که در این راستا ۸ کیلومتر از مسیر به بهره برداری رسیده و ۱۲ کیلومتر دیگر آماده آسفالت است و همچنین یک دستگاه پل ۶ دهانه ۸ متری در این قطعه آماده اجرای دال می باشد و پیشرفت فیزیکی این بخش نیز به ۷۰ درصد رسیده است.

 حاجی زاده در پایان تأکید کرد: روند اجرای این پروژه ها با هدف تکمیل شبکه راه های مواصلاتی، ارتقای ایمنی تردد و تسهیل دسترسی در محورهای ارتباطی استان با جدیت ادامه دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.